Κατερίνα Στικούδη: Εντυπωσίασε μπροστά σε 80.000 θεατές ως opening act της Christina Aguilera στη Μάλτα! (φωτος+videos)

Κατερίνα Στικούδη: Εντυπωσίασε μπροστά σε 80.000 θεατές ως opening act της Christina Aguilera στη Μάλτα! (φωτος+videos)

Εντυπωσίασε μπροστά σε 80.000 θεατές ως opening act της Christina Aguilera στη Μάλτα!

 Η εκρηκτική performer Κατερίνα Στικούδη καθήλωσε το κοινό της Μάλτας ανοίγοντας τη συναυλία της Christina Aguilera, στο πλαίσιο του Europride.

Πάντα χαρούμενη, γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό, η αγαπημένη pop τραγουδίστρια εμφανίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου στο stage του Europride μπροστά σε περισσότερους από 80.000 θεατές οι οποίοι της επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Η Κατερίνα Στικούδη προετοιμαζόταν για την συγκεκριμένη εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, μελετώντας επιμελώς κάθε λεπτομέρεια του act της το οποίο περιείχε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καθώς επίσης και παγκόσμια mainstream hits.

Το λαμπερό outfit της Κατερίνας επιμελήθηκε ο διεθνούς φήμης Vrettos Vrettakos σε styling του Dennis Kolpodinos, ενώ η Ειρήνη Λιναρδή ήταν υπεύθυνη για τις χορογραφίες του act.

Λίγο μετά το τέλος του live και πριν κατέβει από τη σκηνή, η Κατερίνα επιφύλασσε μια ξεχωριστή και ευχάριστη έκπληξη καθώς ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της δηλώνοντας συγκινημένη: «Έχω ακόμη έναν λόγο να θέλω να δω τον κόσμο να γίνεται καλύτερος. Σε 5 μήνες θα φέρω στη ζωή το δεύτερο παιδί μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα.»

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό