Καβάλα: Εκτός κινδύνου ο γνωστός καλλιτέχνης κέρινων ομοιωμάτων – «Τον εγκατέλειψαν αβοήθητο»

Καβάλα: Εκτός κινδύνου ο γνωστός καλλιτέχνης κέρινων ομοιωμάτων – «Τον εγκατέλειψαν αβοήθητο»

Ο Θεόδωρος Κοκκινίδης έχει τραύματα στα πόδια από το τροχαίο – Άτομο από το οικογενειακό του περιβάλλον καταγγέλλει ότι ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου τον άφησε αβοήθητο και εξαφανίστηκε

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καβάλας ο Θεόδωρος Κοκκινίδης γνωστός από την καλλιτεχνική του δραστηριότητα και τα κέρινα ομοιώματα στο μουσείο του στα Κηπιά Παγγαίου, μετά από τροχαίο που είχε το βράδυ της Πέμπτης.

Άτομο από το οικογενειακό του περιβάλλον μίλησε στο protothema.gr για την κατάσταση της υγείας του. «Αναρρώνει σε δωμάτιο του νοσοκομείου στην Καβάλα, έχει ξεφύγει τον κίνδυνο αλλά είναι τραυματισμένος στα πόδια και στο χέρι. Δυστυχώς, ο οδηγός του άλλου οχήματος τον εγκατέλειψε αβοήθητο κι εξαφανίστηκε».

Άνδρες της πυροσβεστικής χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν τον Θεόδωρο Κοκκινίδη από το αυτοκίνητο του. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι δύο πλευρές συνομιλούσαν, καθώς ο ίδιος είχε τις αισθήσεις του.

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Θόδωρος Κοκκινίδης, συγκρούστηκε με άλλο όχημα το οποίο έφερε γερμανικές πινακίδες, ο οδηγός του οποίου, μετά το συμβάν εξαφανίστηκε, με την αστυνομία να τον αναζητά.

Πηγή: Zinapost.gr, protothema.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό