Καβάλα: Ξεσπά μέσω του GRTimes.gr ο θείος του 52χρονου στη Χρυσούπολη

Καβάλα: Ξεσπά μέσω του GRTimes.gr ο θείος του 52χρονου στη Χρυσούπολη

Με κομμένη την ανάσα αναμένουν απαντήσεις η σύζυγος, τα παιδιά και οι συγγενείς του 52χρονου που δολοφονήθηκε σήμερα νωρίς τα ξημερώματα έξω από το χώρο εργασίας του στον επαρχιακό δρόμο Χρυσούπολης – Κεραμωτής στην Καβάλα. 

Άνθρωπος πράος, οικογενειάρχης και αφοσιωμένος στο μεγάλωμα των παιδιών του, δούλευε νυχθημερόν προκειμένου να μη τους λείψει το παραμικρό λέει ο θείος του, ο οποίος αδυνατεί να συνειδητοποιήσει την τραγική απώλεια του ανιψιού του.

“Μιλάμε για έναν ακέραιο χαρακτήρα, δεν ξέρω αν έχω λόγια να σας πω τι παιδί ήταν. Και τώρα έγινε αυτό. Παναγία μου να βοηθήσεις και να δώσεις υπομονή στη γυναίκα του , στα παιδιά του, στη μάνα του. Πρέπει να βρεθεί αυτός που τον σκότωσε, πρέπει να γίνουν τα αδύνατα δυνατά από την αστυνομία να βρεθεί ο φονιάς, και όταν βρεθεί θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, πήρε το παλικάρι μας, μακάρι να βρεθεί γρήγορα ο φονιάς”, λέει στον Στρατή Λημνιό και στο GRTimes.gr ο θείος του άτυχου 52χρονου και ξεσπά σε λυγμούς.

Ο 52χρονος πατέρας δύο παιδιών δούλευε ως υπεύθυνος βάρδιας σε μαρμαράδικο στην περιοχή της Κεραμωτής Καβάλας. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έστησε καρτέρι και γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα, όταν ο άτυχος άνδρας έφτασε στη δουλειά του και ενώ είχε παρκάρει και ετοιμαζόταν να βγει από το αυτοκίνητό του τον εκτέλεσε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό