Κενή παραμένει η θέση του γραμματέα στο Ειρηνοδικείο Θάσου

Κενή παραμένει η θέση του γραμματέα στο Ειρηνοδικείο Θάσου

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του δημάρχου Θάσου, Ελευθέριου Κυριακίδη και του πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου ΚαβάλαςΓιώργου Γραμμένου. Τον πρόεδρο συνόδευαν: η αντιπρόεδρος, Χρυσοστόμη Ζήδρου, ο γενικός γραμματέας, Κωνσταντίνος Καλαντζής και τα μέλη, Σωτήριος Αδαμαντίου και Σωκράτης Μποζούδης.

Συζητήθηκαν το θέμα της μεταστέγασης του Ειρηνοδικείου Θάσου στο κτίριο της πρώην Δ.Ο.Υ. (Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας), καθώς και το ζήτημα της πλήρωσης της θέσης του γραμματέα στο Ειρηνοδικείο, καθώς κρίνεται κατεπείγουσα η πλήρωση της θέσης, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και την εύρυθμη λειτουργία του Ειρηνοδικείου.

Ο δήμαρχος Θάσου δήλωσε τα εξής: «Η συνεργασία μας με την διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, ήταν και συνεχίζει να είναι άψογη. Η ομαλή απονομή της δικαιοσύνης, διά της απρόσκοπτης λειτουργίας του Ειρηνοδικείου Θάσου, είναι σημαντική για την διοίκηση του Δήμου και με την στενή συνεργασία προσπαθούμε από κοινού να επιλύσουμε τα υπάρχοντα προβλήματα».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό