Κλέλια Ρένεση: Θα υποδυθεί την Καίτη Γκρέϋ στην μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή “Υπάρχω”- Δείτε τη μεταμόρφωση της ηθοποιού

Κλέλια Ρένεση: Θα υποδυθεί την Καίτη Γκρέϋ στην μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή “Υπάρχω”- Δείτε τη μεταμόρφωση της ηθοποιού

Η Κλέλια Ρένεση πρόκειται να υποδυθεί την Καίτη Γκρέϋ και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι… εντυπωσιακή!

Τα γυρίσματα για τη νέα παραγωγή της Tanweer -τη μεγαλύτερη ελληνική κινηματογραφική παραγωγή της χρονιάς- βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη και πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα έχουν ξεκινήσει!

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου.

Η Κλέλια Ρένεση έχει αναλάβει τον ρόλο της Καίτης Γκρέϋ, έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες του Στέλιου Καζαντζίδη.

Πρόσφατα μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της από τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Υπάρχω» και η ομοιότητα με την Καίτη Γκρέϋ είναι μοναδική!

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στην παρακάτω φωτογραφία, η Κλέλια Ρένεση είναι βαμμένη με έντονο eyeliner αλλά και τα έντονα χείλη, ένα χαρακτηριστικό μακιγιάζ που παραπέμπει σε εκείνη την εποχή.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου.

Δείτε εδώ τη σχετική φωτογραφία:

Πηγή: gossip-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό