Κόκκινες μπογιές στα αμερικανοΝΑΤΟικά τεθωρακισμένα (VIDEO)

Κόκκινες μπογιές στα αμερικανοΝΑΤΟικά τεθωρακισμένα (VIDEO)

Με κόκκινη μπογιά «στόλισαν» νωρίτερα σήμερα τα τεθωρακισμένα της ΑμερικανοΝΑΤΟικής πολεμικής μηχανής που μέσω του Έβρου προωθείται για τις πρόβες πολέμου στη μεθόριο του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Με τη συμβολική αυτή ενέργεια, έστειλαν μήνυμα καταδίκης του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία και της εμπλοκής της χώρας μας σε αυτόν, που στον Έβρο λαμβάνει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, μετατρέποντας το λιμάνι σε ορμητήριο θανάτου.

Εδώ και βδομάδες, η Αλεξανδρούπολη, ως βασικός κόμβος διεκπεραίωσης των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων προς την Ανατολική Ευρώπη, βρίσκεται στο επίκεντρο της άσκησης – πρόβας πολέμου «Atlantic Resolve 2022», στο πλαίσιο της οποίας έχουν «δέσει» στο λιμάνι το βρετανικό οχηματαγωγό «Hartland Point» και το γιγάντιο αμερικανικό «Liberty Passion», ενώ αναμένεται και το επίσης αμερικανικό «Liberty King». Με τα πλοία αυτά καταφθάνουν τεθωρακισμένα και άλλα οχήματα μάχη του Αμερικανικού Στρατού που στη συνέχεια προωθούνται μέσω του οδικού και του σιδηροδρομικού δικτύου προς τη Ρουμανία και τη Πολωνία.

902.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό