Κολωνός: Άνδρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ – Ακολουθούν νέα εντάλματα σύλληψης

Κολωνός: Άνδρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ – Ακολουθούν νέα εντάλματα σύλληψης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό καθώς ακόμη ένας άνδρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ενώ ακολουθούν και νέα εντάλματα σύλληψης τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο μάρτυρας βρέθηκε αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Στους αστυνομικούς δήλωσε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, χωρίς να έχει κάποια επαφή με ανήλικα άτομα. Ο άνδρας εξετάστηκε ενόρκως και αποχώρησε ενώ η συμμετοχή του στην υπόθεση διερευνάται.

Η περιγραφή της ανήλικης έχει γίνει με πλήρη διαύγεια και ευκρίνεια και μάλιστα η ίδια ανέφερε στην παιδοψυχολόγο πως ένας από τους άντρες της έδωσε την πληροφορία πως έχει ένα παιδί στην ηλικία της, συγκεκριμένα 10 χρονών.

Την ίδια ώρα στη δικογραφία προσδιορίζονται ακόμη δύο άντρες, ένας συγγενής του Ηλία Μίχου και ένας ακόμη που έστελνε τα εμβάσματα στο λογαριασμό της μητέρας. Σύμφωνα με την έρευνα ο τελευταίος πρόκειται για έναν πρώην υπάλληλο κρατικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα μάλιστα με την ΕΡΤ η Αστυνομία αναμένεται να συλλάβει τα επόμενα 24ωρα ακόμα πέντε άντρες που φέρονται να βίασαν την 12χρονη.

Υπενθυμίζεται επίσης πως στις καταθέσεις της ανήλικης δεν διευκρινίζεται η χρονική περίοδος που κράτησε το μαρτύριο της. Αρχικά είχε αναφερθεί πως όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2022, ενώ η ίδια περιγράφει χαρακτηριστικά «πως είχε ακόμη κρύο».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό