Κολωνός:Όσα λέει η ψυχολόγος που παρακολουθεί τη 12χρονη. Η πολύ επιβαρυμένη ψυχολογία της……

Κολωνός:Όσα λέει η ψυχολόγος που παρακολουθεί τη 12χρονη. Η πολύ επιβαρυμένη ψυχολογία της……

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται καθημερινά σχετικά με τον εφιάλτη των βιασμών της 12χρονης από τα Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύτιμη είναι η βοήθεια των παιδοψυχολόγων, καθώς εκείνοι έρχονται σε επαφή με την ανήλικη.

Η 12χρονη είναι πολύ επιβαρυμένη ψυχολογικά, καθώς χρειάζεται να ξαναβιώνει τον εφιάλτη που ζούσε μέσα από τις καταθέσεις της. Η Κωνσταντίνα Κωστάκου είναι η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ που έχει αναλάβει το κορίτσι και μιλώντας στο MEGA είπε χαρακτηριστικά ότι «κάθε φορά που καταθέτει το παιδί έχει να δώσει και κάτι καινούργιο στην εν εξελίξει έρευνα που διεξάγεται».

«Προσπαθούμε το παιδί να μην καταρρεύσει, να ανασύρει μνήμες ή να καταθέσει πληροφορίες. Καλούμε ένα παιδί που σε μεγάλο βαθμό έχει αποφασίσει να συνεργαστεί. Χέρι – χέρι στήνουμε μία πληροφορία, πάμε σε μία πορεία», αναφέρει η ψυχολόγος.

Αναφερόμενη στη 12χρονη, η Κωνσταντίνα Κωστάκου αναφέρει πως «είναι ένα παιδί που ξέρει τι έχει συμβεί. Αυτά τα τραυματικά γεγονότα στη ζωή του. Είναι ένα παιδί που έχει εξαιρετική σχέση με εμάς. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε αυτή τη σχέση. Δεν θέλω να κλονίσω αυτή την εμπιστοσύνη. Μένουμε σε αυτό που εκείνο (σ.σ. δηλ. το παιδί) αντέχει και επιθυμεί».

Πηγή: net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό