Κολωνός: Σοκάρει η ιατροδικαστική για τη 12χρονη – Τι αναφέρει ο 53χρονος για τη μητέρα

Κολωνός: Σοκάρει η ιατροδικαστική για τη 12χρονη – Τι αναφέρει ο 53χρονος για τη μητέρα

«Ερωτική σχέση» βάφτισε τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, κατά τη διάρκεια της απολογίας του χθες ενώπιον της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 53χρονου, Β. Χρονόπουλο, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο εντολέας του δεν είπε πολλά πράγματα κατά την απολογία του, επικαλούμενος το δικαίωμα της σιωπής. Ωστόσο, ισχυρίστηκε πως είχε «ερωτική σχέση» με το 12χρονο κορίτσι και μάλιστα εν γνώσει της μητέρας του.

Υποστήριξε ακόμα πως η μητέρα του ζητούσε χρήματα, εκβιάζοντάς τον για τη «σχέση» του με το παιδί κι εκείνος τα έδινε, σκεπτόμενος ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά που ζούσαν δύσκολα.
Μάλιστα, ο 53χρονος ήταν εκείνος που έδωσε στην ανακρίτρια τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τη μητέρα στο κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με τον κ. Χρονόπουλο τα μηνύματα αυτά αφορούσαν χρηματικές συναλλαγές που σχετίζονταν με την προσωπική σχέση του 53χρονου με την ανήλικη.

Τα μηνύματα αυτά, αλλά και οι πληροφορίες για τα εμβάσματα που είχε στείλει στη μητέρα οδήγησαν τελικά στη σύλληψή της, χθες το βράδυ, με την κατηγορία της μαστροπείας.

Κολωνός: Βιασμός κατ’ επανάληψη διαπίστωσαν οι ιατροδικαστές

Την τραγική αλήθεια, που δεν μπορεί να αποδεχθεί κανείς, αποκαλύπτει το πόρισμα των ιατροδικαστών που εξέτασαν το 12χρονο κορίτσι, το οποίο βιάστηκε και εκδιδόταν στον Κολωνό.

Το παιδί, το οποίο βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και στηρίζεται από ειδικούς παιδοψυχολόγους, εξετάστηκε από δύο ιατροδικαστές της Αθήνας, τον κ. Κάτσο και τον κ. Σακελλιάδη. Τα ευρήματα είναι ανατριχιαστικά.

 

Κολωνός-βιασμός 12χρονης: «Χάλια το κορίτσι, κλαίει μέρα νύχτα»

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι δύο ιατροδικαστές διαπίστωσαν ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά επανειλημμένως.

Οι δύο επιστήμονες επιβεβαίωσαν τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 12χρονης, ενώ η ειδική παιδοψυχολόγος που βρίσκεται δίπλα της, σημείωσε πως είναι θέμα τύχης ότι δεν υπέστη σωματική βλάβη από όσα εφιαλτικά υπέστη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό