Κομοτηνή: Ανοιχτή Ενημερωτική Εκδήλωση για τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα

Κομοτηνή: Ανοιχτή Ενημερωτική Εκδήλωση για τα Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα

Στο Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο

Ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας – HELLESCC στο πλαίσιο ενημέρωσης των ασθενών μελών και φίλων τους και των μελών του οικογενειακού τους περιβάλλοντος καθώς και του ευρύτερου κοινού διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση στην Κομοτηνή με θέμα «Συζητάμε για τις ΙΦΝΕ (Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα Εντέρου)». Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης (Καβείρων 12, Κομοτηνή).

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο επίκουρος καθηγητής Παθολογίας – Ειδικός Γαστρεντερολόγος Στέργιος Δ. Βραδέλης, ο ψυχίατρος – ψυχαναλυτής, επιστημονικά υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Ροδόπης «Ορφέας» Γκάρο Εσαγιάν και η διαιτολόγος – διατροφολόγος, υπεύθυνη Διαιτολογικού Κέντρου My-Nutricare Λένα Ψάλτου.

Την εκδήλωση θα προλογίσει η πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Νόσο του Crohn & Ελκώδη Κολίτιδα Ελλάδας Βασιλική – Ραφαέλα Βακουφτσή. Συντονισμός: Κατερίνα Πασχαλίδου, Δημήτρης Γκαρτσώνης. Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με τους ομιλητές, όπου το κοινό θα μπορεί να θέσει ερωτήματα.

Πηγή: Xronos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό