Κομοτηνή: H Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Νέας Γενιάς  ενημερώνει τους πολιτιστικούς συλλόγους για τη συμμετοχή τους στον φετινό εορτασμό των Ελευθερίων

Κομοτηνή: H Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Νέας Γενιάς ενημερώνει τους πολιτιστικούς συλλόγους για τη συμμετοχή τους στον φετινό εορτασμό των Ελευθερίων

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Νέας Γενιάς κ. Ιωάννης Κυριαζής, απέστειλε στους πολιτιστικούς συλλόγους που θέλουν να συμμετάσχουν με τα χορευτικά τους στον φετινό εορτασμό των Ελευθερίων, την ακόλουθη επιστολή:

«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες

Φέτος ο εορτασμός των Ελευθερίων της Θράκης στην Κομοτηνή, λόγω της ειδικής περίπτωσης  (Πάσχα στις 5 Μαΐου και εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς στις 7 Μαΐου) θα είναι εξαιρετικά σύντομος και θα διαρκέσει από την Τετάρτη 8 Μαΐου έως και την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024.

Όπως και πέρσι, θα διατεθεί αυστηρά και αποκλειστικά,  για την συμβολική σας συμμετοχή στις εκδηλώσεις στην πλατεία, ένα τέταρτο σε κάθε σύλλογο ενώ  οι μέρες των εμφανίσεων, των χορευτικών συγκροτημάτων θα είναι τέσσερις: Το Σάββατο 11 Μαΐου, η Κυριακή 12 Μαΐου, η Δευτέρα 13 Μαΐου και η Τρίτη 14 Μαΐου.

Οι σύλλογοι, θα μπορούν να δείχνουν όλη την δύναμη του έμψυχου δυναμικού τους, στις ετήσιες εκδηλώσεις που – έτσι κι αλλιώς – πραγματοποιούν κάθε χρόνο.

Για το λόγο αυτό, οι σύλλογοι που θέλουν να μετέχουν συμβολικά στις εκδηλώσεις των Ελευθερίων με ένα τμήμα του δυναμικού τους, μπορούν ήδη να το δηλώσουν στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Νέας Γενιάς, εγγράφως στο dkeppak@gmail.com, μέχρι τις 20 Απριλίου 2024».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό