Κομοτηνή: Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο Ιωάννη Γκαράνη στους φοιτητές της πόλης

Κομοτηνή: Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο Ιωάννη Γκαράνη στους φοιτητές της πόλης

Με μία  ζεστή ανάρτησή του στο διαδίκτυο,  καλωσορίζει τους φοιτητές (παλιούς και νέους) της Κομοτηνής, ο δήμαρχος Ιωάννης Γκαράνης:

“Το όραμά μας για τις δράσεις πολιτισμού, που απευθύνονται στη νέα γενιά κι ενισχύουν τον Τουρισμό στον Δήμο μας παίρνει σάρκα και οστά με το ΓουέλΚΟΜ@Εθελοντισμός!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά με πρωτοστάτες και διοργανωτές την Αντιδημαρχία Τουρισμού, τη ΔΚΕΠΠΑΚ, το Κέντρο Νεολαίας κι Εθελοντισμού του Δήμου μας, το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων και την Κοινότητα Νέων συμπορευτήκαμε με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιό μας, με ενεργούς πολίτες, με 40 εθελοντικές οργανώσεις, με ΜΚΟ, με πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους και φορείς και μετατρέψαμε την πόλη μας σε μια μεγάλη εστία πολιτισμού, χαράς και γιορτής!

Χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας, γίναμε μια μεγάλη παρέα και με δεκάδες δράσεις καλωσορίσαμε τους φοιτητές μας! Χωρίς μεγαλόστομες ρητορείες, χωρίς βαρύγδουπες εξαγγελίες σχεδιάζουμε προσεκτικά και υλοποιούμε με σταθερότητα θεσμούς που καθιστούν την Κομοτηνή πόλη τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος!

Καλώς ήρθατε, αγαπημένοι μας φοιτητές! Η Κομοτηνή είναι εδώ! Σας υποδέχεται με αγάπη και πολιτισμό και θα είναι δίπλα σας, προκειμένου να σας στηρίξει στα όμορφα φοιτητικά σας χρόνια!”

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό