Κομοτηνή: Μεγάλη συμμετοχή στο 11ο συμβολικό Περπάτημα του  Συλλόγου Καρκινοπαθών “Δύναμη Ψυχής” (φωτος)

Κομοτηνή: Μεγάλη συμμετοχή στο 11ο συμβολικό Περπάτημα του Συλλόγου Καρκινοπαθών “Δύναμη Ψυχής” (φωτος)

Για 11η συνεχόμενη χρονιά  πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή το  συμβολικό περπάτημα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, με αφετηρία την Πλατεία Ειρήνης, από το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ροδόπης “Δύναμη Ψυχής”. Πρόκειται για ένα γνωστό πλέον περίπατο που στόχο έχει να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια σ’ αυτή τη νόσο, με ενημέρωση  και κυρίως πρόληψη!
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών ενώθηκαν με τα μέλη του Συλλόγου και περπάτησαν με αφετηρία την πλατεία Ειρήνης, συνέχισαν στην  οδό Ορφέως, στον πεζόδρομο της Βενιζέλου, στην οδό Δημοκρίτου και παλι πίσω στην  κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Συγκινητική ήταν φέτος η πρωτοβουλία του συλλόγου να τοποθετήσει πίνακα με χαρτάκια,  στα οποία ο κόσμος έγραφε μηνύματα- ευχές για όλους τους μαχητές της νόσου!

Στο τέλος της δράσης  ακολούθησαν χορευτικά, από τα μέλη του συλλόγου που συμμετέχουν στο τμήμα εκμάθησης χορών. Και μετά όλοι μαζί χόρεψαν για να κλείσει ευχάριστα αυτή η μικρή γιορτή.
Στην εκδήλωση του συλλόγου “Δύναμη Ψυχής”  συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, όπως ο  αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Διοικητικών Υπηρεσιών,  Νικόλαος Ευκαρπίδης  και η Νατάσα Λιβεριάδου, αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Κομοτηνής.

“Η Δύναμη Ψυχής” εκφράζει θερμά ευχαριστήρια  στους μεγάλους χορηγούς και τους υποστηρικτές του 11ου περπατήματος. Επίσης ευχαριστεί τα μέλη, τους εθελοντές και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή την δράση πρόληψης και ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα  ευχαριστεί:
-την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
-τον Δήμο Κομοτηνής
-τους μεγάλους χορηγούς: Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, Λεχούδης θρακιώτικοι φούρνοι, Πολυδύναμο φροντιστήριο, Βιομηχανία Βάμβακος Έξι Άλφα Α.Ε.
-τους χορηγούς: Αστικά Κτελ Κομοτηνής, Peaugot Κεραμιτσής, Καθοδόν, Adapa Alfa Beta Roto Κομοτηνής, Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης
-τους υποστηρικτές: Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο, Ηλιαχτίδα, Κέντρο Ξένων Γλωσσών Λαντζουράκης, Pet Shop Μουχτάρη Αντιγόνη, Καραμαγιά Μαρία, στη Λαδόκολα, Τροφασπίς, Ασφάλειες Σαράντη, Αιχμή Α.Ε, AD Strategy, Αγροεξέλιξη, Vergidis Tours, Tuvunu
-τον Dj Lagos- Νίκος Οικονομίδης για την οπτικοακουστική κάλυψη
-την ομάδα κρουστών του συλλόγου Εβριτών νομού Ροδόπης Los ToubanEvros.Kom και του πολιτιστικού συλλόγου Ιάσμου
-το τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής
-τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
-τους Προσκόπους Κομοτηνής
-όλα τα μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν την εκδήλωση
-τους εθελοντές μας, όπου όλες αυτές τις ημέρες πρόσφεραν απλόχερα την πολύτιμη βοήθεια τους
-και όλους εσάς που συμμετείχατε σε αυτή την μικρή γιορτή.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά το γυμναστήριο Ghetto Fitness Club,όπου για δεύτερη χρονιά διοργανώνει μια ημέρα άθλησης και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου. Αυτές οι πρωτοβουλίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την ενίσχυση των σκοπών του συλλόγου, και ευελπιστούμε του χρόνου να υπάρχουν περισσότερες.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί, πως το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2025, Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, θα φωταγωγηθεί στο χρώμα του ροζ το κτίριο της Περιφερειακής ενότητας Ροδόπης. Το σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής είναι φωτισμένο όλο τον μήνα Οκτώβριο καθώς και ένα banner βρίσκεται σε κεντρικό σημείο για να θυμίσει την σημασία της πρόληψης.
Κλείνουμε ραντεβού με την ευχή να είμαστε όλοι υγιείς για τον Οκτώβριο του 2026.
Φωτος: FB
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό