Κομοτηνή: Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο  μαθητών και φοιτητών του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΔΠΘ, για αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό (φωτος +video)

Κομοτηνή: Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο μαθητών και φοιτητών του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΔΠΘ, για αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό (φωτος +video)

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πραγματοποίησαν μαθητές και φοιτητές το πρωί της Δευτέρας στην Κομοτηνή.

Το κάλεσμα έκαναν φοιτητές του τμήματος κοινωνικής εργασίας του Δ.Π.Θ. με αιτήματα εκπαίδευσης και σπουδών, και για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό λαό.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους ανέφεραν:

“ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ : Με ευθύνη του ΔΠΘ να νοικιαστούν δωμάτια ξενοδοχείων για όλους τους φοιτητές που δικαιούνται δωμάτιο εστιών και δεν πήραν με αύξηση της χρηματοδότησης Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης και ουσιαστική αναβάθμιση των ήδη υπαρχόντων εγκαταστάσεων στις εστίες !

Φοιτητικό επίδομα 400 ευρώ/μήνα για όλους τους φοιτητές! Δωρεάν σίτιση για όλους του φοιτητές με την επίδειξη του πάσο τους!

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Κανένας φοιτητής δε θα κάνει στον 21ο αιώνα μάθημα σε προκάτ, με ελλιπή φωτισμό και φύλαξη.

Διεκδικούμε άμεση αξιοποίηση αιθουσών της Παλιάς Νομικής για να μην κάνει κανένας φοιτητής μάθημα σε προκάτ.

Δωρεάν μετακίνηση για όλους τους φοιτητές της σχολής μας για τις ανάγκες της πρακτικής τους άσκησης με ευθύνη του ΔΠΘ.

Δεν είναι δυνατόν οι φοιτητές του τμήματος μας να αναγκάζονται να πληρώνουν από την τσέπη τους ακόμα και 30 ευρώ τη βδομάδα για την άσκησή τους.

Ενημέρωση σχετικά με την παιδαγωγική επάρκεια στο τμήμα μας. STOP στη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης! Απεμπλοκή της χώρας μας!”

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thrakionline.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό