Κρίσιμη η εβδομάδα που ξεκινάει,  γι αυτά τα 8 ζώδια

Κρίσιμη η εβδομάδα που ξεκινάει, γι αυτά τα 8 ζώδια

Μεγάλη προσοχή χρειάζονται οκτώ από… τα 12 ζώδια, σε μια ομολογουμένως δύσκολη εβδομάδα.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη και την προειδοποίηση του για τα ζώδια που πρέπει να δώσουν περισσότερη προσοχή… αν θέλουν να περάσουν ήρεμα την δεύτερη εβδομάδα του μήνα.

Δείτε αναλυτικά…

ΚΡΙΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν ευαισθητοποιούν την εργασία και θα πρέπει να είστε συνεπείς και σωστοί σε αυτόν τον τομέα. Θα έχετε τώρα ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε μια επιθυμία και οι πιο επιδέξιοι να ορίσετε ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό στόχο. Ερωτικά υπάρχει ένταση η οποία θα καθορίσει και την ανταπόκριση. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από τον δικό σας χειρισμό. Σκεφτείτε τις συνέπειες και πράξτε ανάλογα. Οικονομικά αποφύγετε τις παγίδες, τις αμφίβολες τοποθετήσεις χρημάτων

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν τονίζουν τις όποιες εξελίξεις σημειώνονται τώρα στον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Επιμεληθείτε τη φήμη ή τη δημόσια εικόνα σας και ταυτόχρονα υπερασπίστε μια συνεργασία ή μια προσωπική σχέση που σας αφορά να υπάρχει. Οι μέρες αυτές απαιτούν προνοητικότητα, ψυχραιμία και ελιγμό. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες και κάντε καλύτερους λογαριασμούς με εκείνους στους οποίους οφείλετε χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος είναι θετική και γόνιμη για εσάς. Κάντε τώρα τις προσπάθειες που έχετε αναβάλει και δώστε τις σωστές προτεραιότητες. Παρά το γενικό κλίμα της εποχής, η οικονομική σας κατάσταση έχει προοπτικές βελτίωσης και η διάκριση σας στον επαγγελματικό τομέα είναι φανερή. Προσπαθήστε όμως να είστε μετριοπαθείς στην συμπεριφορά και όχι ιδιαίτερα πληθωρικοί στις κοινωνικές δραστηριότητες. Είναι προτιμότερο να γίνονται λίγα και καλά παρά πολλά μαζί τώρα. Ταξίδια και μετακινήσεις σας ενθουσιάζουν έστω και σαν προοπτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προβλέπονται μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα που έχετε καταστρώσει και αφορά στα πρακτικά καθημερινά σας ζητήματα. Άλλο τόσο προβλέπονται κάποιες αναμοχλεύσεις συναισθημάτων από την επίδραση των εξωτερικών περιστατικών τα οποία θα έρθουν αντίθετα με τα συναισθήματα ή τον κώδικα τιμής σας. Μην πανικοβάλλεστε και μην εγκαταλείπετε μια σοβαρή σας προσπάθεια. Το πρόβλημα έγκειται στην συμπεριφορά των άλλων και καλείστε να είστε ψύχραιμοι και όχι επιθετικοί. Φροντίστε την υγεία και αποφύγετε υπερβολές στη διατροφή, όσο αγχολυτικά και αν λειτουργούν αυτές τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες που ακολουθούν σας βρίσκουν ενισχυμένους από παράγοντα τύχης στον τομέα των προσωπικών σχέσεων αλλά εκτεθειμένους στον επαγγελματικό τομέα και ταυτόχρονα λίγο καταπιεσμένους στον οικογενειακό χώρο. Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας και αποφύγετε τις κακοτοπιές. Μην συμφωνείτε σε κάτι αν προηγουμένως δεν έχετε εχέγγυα επιτυχίας και μην βιάζεστε να αλλάξετε μια κατάσταση που έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής, ειδικά στην εργασία σας. Προσέξτε επίσης που απευθύνετε τα παράπονά σας και ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι ξέρουν να σας ακούν και να σας συμβουλεύουν σωστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρχίζει και διαμορφώνεται μια πιο θετική κατάσταση, έστω και αν ορισμένες φορές είναι νευρική. Επειδή ορισμένοι νιώθετε εγκλωβισμένοι στο στενό σας περιβάλλον πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας. Τότε θα δείτε ότι υπάρχουν διέξοδοι όπως και κατάλληλοι άνθρωποι για την ανακούφιση ή την ψυχαγωγία που τόσο χρειάζεστε. Φροντίστε να είστε σωστοί στις συναλλαγές σας και μην βιάζετε το χρόνο και τις καταστάσεις που δεν ανατρέπονται εύκολα. Οικονομικά προστατεύστε το έννομο συμφέρον σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγάλη κινητικότητα θα παρατηρηθεί στη ζωή σας τις μέρες αυτές. Θα πρέπει να είστε οργανωμένοι και όσον αφορά τις επαγγελματικές σας συζητήσεις. Θα ήταν πρέπον και ουσιαστικό να διαθέτετε σαφή προγράμματα και άλλα απαραίτητα στοιχεία για την συνέχεια της πορείας της. Οικογενειακά σας δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσετε το επικρατούν κλίμα ή να εξωραΐσετε το χώρο μέσα στον οποίο ζείτε. Ερωτικά οι προσφορές είναι ενδιαφέρουσες και, αν θέλετε να απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις, χαμηλώστε λίγο τον πήχη των στάνταρ που έχετε θέσει και σας ταλαιπωρεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καταλαβαίνετε ότι μόνο η σοβαρότητα δεν αρκεί, γιατί αυτή απαιτεί περισσότερο χρόνο αναμονής στις εξελίξεις που περιμένετε. Φανείτε αρκετά τολμηροί στις επιδιώξεις σας, διπλωμάτες στην συμπεριφορά και υποχωρητικοί στις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων. Προγραμματίστε την δημιουργικότητα σας και ελέγχετε την ευθιξία σας. Ξεκαθαρίστε το τοπίο από παράσιτα κάθε είδους. Μην ρισκάρετε στα οικονομικά και αποφύγετε το ενδεχόμενο της εκμετάλλευσης.

Πηγή: in.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό