Κύπελλο Ελλάδος: Κέρδισε και την έφεση ο Πανθρακικός, προκρίνεται στην Γ’ Φάση και παίζει με ΠΑΟΚ Κρηστώνης την άλλη Τετάρτη

Κύπελλο Ελλάδος: Κέρδισε και την έφεση ο Πανθρακικός, προκρίνεται στην Γ’ Φάση και παίζει με ΠΑΟΚ Κρηστώνης την άλλη Τετάρτη

Δικαιώθηκε και από την Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο Πανθρακικός, καθώς απορρίφθηκε η έφεση που κατέθεσε η ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Έτσι ο Πανθρακικός παρά την πρωτοφανή και ερασιτεχνικού επιπέδου γκάφα που έκανε να χρησιμοποιήσει τιμωρημένο παίκτη, από επίσης γκάφα της Αλεξανδρούπολης που κατέθεσε μεν έφεση αλλά όχι με σωστό τρόπο, παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση και θα αγωνιστεί κανονικά στον Γ’ Φάση του Κυπελλου Ελλάδος την άλλη Τετάρτη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο Κιλκίς.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.
Δέχεται τυπικώς και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του αθλητικού σωματείου «Π.Ο. Αλεξανδρούπολης», κατά 1) της υπ’ αριθμ. 353/15.9.2022 αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και, 2) του αθλητικού σωματείου «Α.Π.Σ. Πανθρακικός»
(ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στον αγώνα της 31.8.2022 για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των δύο σωματείων).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό