
Κυριακάτικη εξόρμηση για τα μέλη του ΕΟΣΚομοτηνής στην Μαρμαρίτσα Μαρώνειας και στην κορυφή του Αγίου Γεωργίου (φωτος)
Την Κυριακή 5/3, τα μέλη και οι φίλοι του ΕΟΣ Κομοτηνής πραγματοποίησαν άλλη μια όμορφη Κυριακάτικη εξόρμηση στα βουνά του Ν. Ροδόπης.
Αυτή τη φορά 12 μέλη και φίλοι του Συλλόγου έφτασαν μέχρι την περιοχή της Μαρμαρίτσας με τα αυτοκίνητα και ξεκίνησαν για την κορυφή του Αγίου Γεωργίου, με τον καιρό σύμμαχο και τη φύση να φοράει τα ανοιξιάτια χρώματά της!
Όπως σημειώνει με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, το μέλος του Συλλόγου Σιδέρης Πραντσίδης: “Ο καιρός ιδανικός για την εποχή για πεζοπορία στο βουνό δεν πτόησε τα 12 μελη και φίλους του συλλόγου. Μία αναμνηστική φωτογραφία και πήραμε το μονοπάτι της επιστροφής. Σχεδόν 5 ώρες με ξένοιαστες στιγμές στο βουνό πέρασαν μέχρι να επιστρέψουμε με ασφάλεια στην αφετηρία μας, κι από εκει στην πόλη τις Κομοτηνής. Το πρόγραμμα του συλλόγου εξελίσσεται κανονικά.
Το ΔΣ του συλλόγου σας εύχεται καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση”.
Φωτος: FB

