Κυριάκος Αμούτζας: «Είμαστε όλοι με την Χριστίνα»

Κυριάκος Αμούτζας: «Είμαστε όλοι με την Χριστίνα»

Την ενέργεια του Οντέρ Μουμίν να καταθέσει αγωγή ύψους 50.000 ευρώ εναντίον της Χριστίνας Βιδούρα για ανάρτηση που φέρεται να έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καταδικάζει ο Κυριάκος Αμούτζας.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης γράφει σχετικά:

«Το να τα βάζεις με την Χριστίνα Βιδούρα επειδή πλέον έχεις χάσει κάθε είδους μάχη σε κάθε είδους αντιπαράθεση είναι σαν να τα βάζεις…

Με την παιδεία του τόπου
Με τον πολιτισμό του τόπου
Με κάθε μαχόμενη γυναίκα που τολμά και εκφράζεται, τολμά να δραστηριοποιείται και γενικότερα τολμά να τολμά!

Σήμερα είναι η Χριστίνα και δε θα αφήσουμε αύριο να υπάρξει καμία άλλη Χριστίνα γιατί απλούστατα πλέον δεν μας εκπλήσσεις με τίποτα! Είμαστε όλοι με την Χριστίνα! Είμαστε όλοι ΜΑΖΙ!».

 

Το ΔΤ του Δημάρχου Ιάσμου:

«Ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν κατέθεσε αγωγή ύψους 50.000 ευρώ κατά της Χριστίνας Βιδούρα.

Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Κυριάκου Αμούτζα και Υποδιευθύντρια του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου, Χριστίνα Βιδούρα είχε αναφερθεί από μέσο κοινωνικής δικτύωσης με απαξιωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του Δημάρχου Ιάσμου.

Αν και της ζητήθηκε να ανακαλέσει με δήλωση συγγνώμης κ μετανοίας και αφαίρεσης της επίμαχη ανάρτησης, λόγω μη συμμόρφωσης της ο Δήμαρχος Ιάσμου ασκώντας τα νόμιμα δικαιώματα του, κατέθεσε αγωγή ύψους 50.000 ευρώ κατά της Χριστίνας Βιδούρα».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό