Λύτρας: «Έξω από το Airbnb που πήγαιναν τη 12χρονη είναι παρκαρισμένα πολλά παιδικά ποδήλατα»

Λύτρας: «Έξω από το Airbnb που πήγαιναν τη 12χρονη είναι παρκαρισμένα πολλά παιδικά ποδήλατα»

Για τις εξελίξεις στην έρευνα των Αρχών για τα Σεπόλια αναφέρθηκε ο Απόστολος Λύτρας, αφήνοντας αιχμές για την αντιμετώπιση της 12χρονης.

Αποκαλύψεις για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια έκανε ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας, Απόστολος Λύτρας.

Όπως υποστήριξε, μιλώντας στο Live News, έχει στην κατοχή του νέες πληροφορίες για τον οίκο ανοχής που φέρεται να οδηγούσε ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος το ανήλικο κορίτσι και να έκλεινε «ραντεβού» με τους άλλους βιαστές.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, ενώ είχε αναφερθεί ότι ο οίκος ανοχής ήταν στο Γκάζι, βάσει στοιχείων που έχει στα χέρια του, ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής που αναφέρεται στη δικογραφία δεν πρόκειται για επιχείρηση αλλά για ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία που νοικιάζεται ως Airbnb.

Παράλληλα, ο γνωστός δικηγόρος έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, που ενδεχομένως να οδηγήσει σε περισσότερη έρευνα του κυκλώματος των «παιδοβιαστών». «Έξω από αυτόν τον χώρο είναι παρκαρισμένα πολλά παιδικά ποδήλατα» υποστήριξε ο Απόστολος Λύτρας, σημειώνοντας ότι ίσως οδηγούνταν και άλλα παιδιά στο συγκεκριμένο σημείο.

Καθυστερούν τα εντάλματα

Ο κ. Λύτρας υπογράμμισε ότι τα εντάλματα σύλληψης από την κύρια ανάκριση έχουν καθυστερήσει πολύ, τονίζοντας ότι φοβάται πως αρκετοί εμπλεκόμενοι θα διαφύγουν από την χώρα.

Έπειτα ο δικηγόρος είπε πως ύστερα από επικοινωνία που είχε με τη θεία της 12χρονης, του ανέφερε πως το θύμα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Επίσης, αποκάλυψε πως την κηδεμονία των παιδιών θα την αναλάβει η γιαγιά τους και πιθανότατα η 12χρονη θα πάει στη θεία της.

«Η ανακρίτρια δεν είχε την ενδεδειγμένη συμπεριφορά απέναντι στη 12χρονη»

Ο Απόστολος Λύτρας παράλληλα, αναφέρθηκε και στη διαδικασία της ανάκρισης της 12χρονης από τις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι υπήρξαν λάθη.

«Η ερώτησή μου είναι γιατί δεν μπήκε στη διαδικασία της αναγνώρισης μία φορά και μπήκε τόσες φορές; Δεν μπορώ να το κατανοήσω» διερωτήθηκε ο κ. Λύτρας.

Ο δικηγόρος αποκάλυψε επίσης πως σύμφωνα με τα όσα είπε η 12χρονη στη θεία της, η ανακρίτρια δεν είχε ενδεδειγμένη συμπεριφορά απέναντί της.

«Αυτό που έμαθα, απ’ όσα μου μετέφερε η θεία είναι πως ο τρόπος της ανακρίτριας προς την 12χρονη ήταν ιδιαίτερα απαξιωτικός με αποτέλεσμα να μεσολαβήσει η ψυχολόγος και η αστυνομικός στη διαδικασία για να γίνονται οι ερωτήσεις πιο ήρεμα» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

Πηγή: in.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό