Μάγισσα: Αυτό είναι το τέλος των πρωταγωνιστών

Μάγισσα: Αυτό είναι το τέλος των πρωταγωνιστών

Κάτι λίγα επεισόδια έμειναν για τη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, όλοι οι πρωταγωνιστές θα έρθουν αντιμέτωποι με τα κρίματά τους και σ’ αυτό θα συμβάλλει η Θεοφανώ, που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει σωστά το χάρισμά της.

Ο πρώτος της στόχος θα είναι ο Σπήλιος ο οποίος αφού μαθαίνει πως η Θεοφανώ είναι αδελφή του, στη συνέχεια έρχεται αντιμέτωπος με τη Γερακίνα, όταν εκείνη μαθαίνει πως ο άντρας της γνώριζε για το σχέδιο δολοφονίας κατά του Πετρούνη και δεν έκανε τίποτα για να το αποτρέψει. Αυτή θα είναι και η ταφόπλακα στον γάμο τους, ενώ η μανία της Κυπριανής θα την οδηγήσει απέναντι στον ίδιο της τον γιο.

Μάνα και γιος θα φτάσουν στα άκρα και δέν θα υπάρχει πια γυρισμός για κανέναν από τους δύο. Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος, βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή, αλλά και για να ξεσκεπάσει τη Δαμιανή. Αφού καταφέρνει να αποδράσει από τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον ανιψιό του κι ενώ οι ζωές τους κρέμονται από μια κλωστή, στη συνέχεια έρχεται η ώρα της , αποκάλυψης για τον φόνο του μωρού. Ο Τζανής παγιδεύεται στο μίσος του και δεν καταφέρνει να γλιτώσει από όλη αυτή την πλεκτάνη που έστησε, ενώ η Μεταξία θα τον ακολουθήσει στο ίδιο τέλος, αφού πρώτα μάθουν πως η Δαμιανή σκότωσε το παιδί τους.

Παράλληλα φτάνει και το τέλος για τη Δαμιανή αφού τίποτα δεν πήγε όπως ήθελε και οι τύψεις για την άδικη δολοφονία του εγγονού της την κυριεύουν. Ετσι η ίδια αποφασίζει ποιο θα είναι το τέλος της και βλέποντας πως δεν έχει πια τίποτε άλλο να χάσει, αυτοκτονεί πίνοντας δηλητήριο! Και ο Μιχαήλ θα λογοδοτήσει για το κακό που προκάλεσε στον Τζανέτο και την πλεκτάνη που έστησε για να του κλέψει τη θέση και όλοι πια θα μάθουν την αλήθεια, με τον Αντρέι να σοκάρεται ακόμα περισσότερο. Τραγικό θάνατο θα βρει Βρώτσοs και ο Μπακού, ενώ η Σκεύω με τα παιδιά της και τον Μισέλ θα καταφέρουν με τη βοήθεια της Γερακίνας να το σκάσουν.

Ο Θράσος θα βρεθεί κι εκείνος αντιμέτωπος με όλες τις αμαρτίες του και -αργά πια- θα καταλάβει πως για το τίποτα έχασε ό,τι πολυτιμότερο είχε: Την οικογένειά του! Εχοντας καταφέρει η Θεοφανώ να φέρει τους πάντες αντιμέτωπους με τα κρίματά τους, τώρα μένει η μεγάλη αναμέτρηση -σχεδόν 20 χρόνια μετά- ανάμεσα στο καλό και στο κακό για την τελική επικράτηση.

Η ώρα της μεγάλης μάχης καταφτάνει και έρχεται αντιμέτωπη με την Κυπριανή, που αποκαλύπτεται πως είναι η κακιά μάγισσα. Η Θεοφανώ καταφέρνει να εξοντώσει την Κυπριανή και το κακό, αλλά η ίδια δεν καταφέρνει να επιβιώσει. Με τον χαμό της μπαίνει και το τέλος στην αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Η επόμενη μέρα θα είναι μια νέα αρχή για Λασκαραίους και Γερακάρηδες, που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους. Η τελευταία σκηνή θα είναι με τον Αντρέι και τον Μάρκο να δίνουν τα χέρια, να αφήνουν πίσω την κόντρα τους και να φεύγουν με το παιδί της Θεοφανώς.

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό