Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος συνεργάζεται με Θάλεια – Γιαννίκο

Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος συνεργάζεται με Θάλεια – Γιαννίκο

Νέες ανατροπές έρχονται στο Μαύρο Ρόδο καθώς ο Παράσχος μπλέκει με τη Θάλεια και τον Γιαννίκο. Η σειρά του Mega μετά από κάποια συνταρακτικά γεγονότα φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια με την Ελισάβετ και τον Πέτρο να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο Γεράσιμος όμως θα αντιληφθεί τι παίζεται καθώς ο Πέτρος επιστρέφει στο χωριό και η Ελισάβετ περνάει πολύ χρόνο μαζί του. Ο Λευτέρης από την άλλη κάνει ότι μπορεί για να μειώσει την απόσταση μεταξύ των δύο.

Στο μεταξύ ο Βίκος και η Αλεξία βρίσκουν παρηγοριά ο ένας στον άλλον μετά τον θάνατο της Αγγελικής. Οι κρυφές συναντήσεις του πληθαίνουν. Κάποια στιγμή όμως ο Βίκος βλέποντας που οδηγεί όλο αυτό της ζητάει να σταματήσουν να βρίσκονται. Η Πολυξένη δοκιμάζει τον Καστρινό και τα όριά του όταν αρχίζει να υπονοεί ότι ίσως είναι ο πατέρας της Όλγας.

Στο μοναστήρι η ηγουμένη Φιλαρέτη βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά τις αποκαλύψεις από το παρελθόν της. Προς μεγάλη ευχαρίστηση της Κασσιανής θα χάσει την ηγουμενία. Η Κασσιανή είναι σίγουρη πλέον ότι μπορεί να γίνει αυτή η επόμενη ηγουμένη όμως υπολογίζει χωρίς την Αυξεντία η οποία μπαίνει σφήνα στη διαδοχή.

Ενώ γίνονται όλα αυτά ο Παράσχος συνεχίζει να παρακολουθεί τη Θάλεια. Το παιχνίδι που παίζει τον απασχολεί εδώ και καιρό και επιτέλους αρχίζει να διαλευκάνει το μυστήριο γύρω της. Κάποια στιγμή θα τη στριμώξει για να του πει την αλήθεια όμως ο Λουκάς θα τους δει και θα τραβήξει όπλο για να την υπερασπιστεί. Κάπως έτσι θα έρθει μια αναπάντεχη εξέλιξη καθώς μετά τις πιέσεις των δυο τους προς τον Παράσχο αυτός συνεργάζεται τελικά μαζί τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό