Μαύρο Ρόδο: Βίκος – Αλεξία ζωντανοί μετά την βόμβα

Μαύρο Ρόδο: Βίκος – Αλεξία ζωντανοί μετά την βόμβα

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο στα επόμενα επεισόδια ενώ ήδη η σειρά του Mega έχει ανεβάσει ξανά τα ποσοστά της στην τηλεθέαση με όσα γίνονται.

Η εγκυμοσύνη της Ελισάβετ έχει ταράξει τους πάντες. Όμως η κοπέλα συνεχίζει να αρνείται τον Πέτρο ο οποίος βλέπει όλες τις προσπάθειες που κάνει να την προσεγγίσει να πέφτουν στο κενό.

Την ίδια ώρα ο Γεράσιμος βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση στην κλινική και πάνω στον παραλογισμό του αποκαλύπτει πράγματα στον Σαράντο.

Ο Βίκος θέλει να αλλάξει σελίδα στη ζωή του και αποκαλύπτει στην Αλεξία τα σχέδιά του να το σκάσουν οι δυο τους στο εξωτερικό μακριά από όλα. Αυτό που δε γνωρίζει όμως είναι το σχέδιο δολοφονίας του για το οποίο έχει δώσει εντολή ο Καστρινός, ο πατέρας της κοπέλας του.

Αυτό που οι δυο τους δε γνωρίζουν όμως είναι ότι μαζί του θα βρίσκεται και η Αλεξία! Η μοίρα της κοπέλας μοιάζει να τραβάει τον ίδιο δρόμο με της μητέρας της πεθαίνοντας από εντολή του ανθρώπου που την αγαπάει…

Ο Βίκος όμως, εν αγνοία του, θα βάλει τέλος στα πάνω σχέδια. Θα ανακοινώσει στον Παράσχο ότι θέλει να αποχωρήσει από τη νύχτα και να το σκάσει με την Αλεξία. Ο Παράσχος τρέχει απελπισμένα να προλάβει τον Λουκά πριν ενεργοποιήσει τα εκρηκτικά στο αμάξι του Βίκου…

Για όλες τις εξελίξεις από το Μαύρο Ρόδο και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό