Με κορωνοϊό Αποστολία Ζώη και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Με κορωνοϊό Αποστολία Ζώη και Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Με τον κορωνοϊό να εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς στη χώρα μας κάθε μέρα τραγουδιστές, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι ανακοινώνουν ότι είναι θετικοί στον ιό.

Ανάμεσά τους η Αποστολία Ζωή, που ενημέρωσε με InstaStory ότι έχει κορωνοϊό, ενώ το self test και το rapid την έβγαζαν αρνητική. Ήδη έχει μπει σε καραντίνα, ενώ ανέβαλλε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της.

Θετική στον κορωνοϊό και η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, που και εκείνη ενημέρωσε με ανάρτηση στο Instagram για την κατάστασή της. Όπως έγραψε:
«Γυρίζοντας από ταξίδι στο εξωτερικό (όπου κι εκεί ήμουν τρελά προσεκτική και στο δρόμο με μάσκα) και προκειμένου να ταξιδέψω στην Κύπρο για γυρίσματα έκανα rapid test και βγήκε θετικό. Έκανα pcr και μόλις ενημερώθηκα πως είμαι θετική σε μετάλλαξη του ιού. Είμαι τρεις φορές εμβολιασμένη ,δεν έχω απολύτως κανένα σύμπτωμα (36,6,ωραιοτατη γεύση και οσμή) και αν δεν ήταν να ταξιδέψω δε θα είχα πάρει χαμπάρι πως είμαι θετική.

Παιδιά πραγματικά προσέξτε σας παρακαλώ, έχουμε μπλέξει. Προσωπικά θεωρώ πως τα εμβόλια είναι η μόνη προστασία για να μη νοσήσουμε βαριά και παρακαλώ χρονιάρες μέρες μην αφήνετε οι αντιεμβολιαστές σχόλια κάτω από αυτό το ποστ, αχρείαστο είναι να πιαστούμε μαλλί με μαλλί. Καλές γιορτές σε όλους, προσέξτε τον εαυτό και τους γύρω σας, και εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει υγειά και κάποια στιγμή να απαλλαγούμε από αυτή την πανδημία! Φοράω τα πιτζαμάκια μου και ετοιμάζομαι για το ρεβεγιoff, με ωραιότατη καραντίνα!».

NewsBreak

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό