Με μεγάλη επιτυχία και  πολύ κέφι έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης  Συνταξιούχων του Ομίλου ΟΤΕ

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κέφι έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης Συνταξιούχων του Ομίλου ΟΤΕ

 Με μεγάλη επιτυχία και  πολύ κέφι έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης  Συνταξιούχων του Ομίλου ΟΤΕ, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στο Diamond Restaurant στη Κομοτηνή.

Η μεγάλη συμμετοχή των Συναδέλφων Συνταξιούχων μελών του Συλλόγου, έφερε ικανοποίηση στα μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους.  οι Επίσημοι καλεσμένοι, ο Βουλευτής της Ν.Δ  του Νομού Ροδόπης ο κος. Ευριπίδης Στυλιανίδης, Οβουλευτής του  ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Ροδόπης κος Δημήτρης  Χαρίτου, καθώς επίσης και ο κ. Παρίτσης Κωνσταντίνος Πρόεδρους του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας και Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ, όπου και  μετέφερε τις ευχές και την αγωνιστικότητα  του Προέδρουκ. Κουτσιμπογιώργου.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης  κος Επαμεινώνδας Καζαντζής, απηύθυνε σύντομο αγωνιστικό χαιρετισμό προς τα μέλη του Συλλόγου, ευχήθηκε για μια καλή Χρονιά  με υγεία για όλους τους Συναδέλφους αλλά και στις οικογένειές τους,  με την ευχή να πάντα να ανταμώνουμε.

Διαβεβαίωσε ότι είμαστε πάντα  έτοιμοι στις επάλξεις των Συναδέλφων μας με αγώνες  για τα δίκαια  αιτήματα του Συλλόγου μας.

Οι τυχεροί των δύο φλουριών ήταν η κυρία Παπαδημητρίου Αθανασία με δώρο μία ηλεκτρική σκούπα και ο κύριος Ναθαναηλίδης Σταύρος   μια ένα ηλεκτρικό σίδηρο.

Ευχόμαστε μια καλή χρόνια σε όλους!!!

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο  Πρόεδρος

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑΣ   ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό