Με Στέφανο Κασσελάκη και παρέμβαση της αστυνομίας για ένα πανό η παρέλαση της Κομοτηνής (φωτος)

Με Στέφανο Κασσελάκη και παρέμβαση της αστυνομίας για ένα πανό η παρέλαση της Κομοτηνής (φωτος)

ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 14 Η ΜΑΙΟΥ
Μαθητές και μαθήτριες, σύλλογοι, αθλητικά σωματεία και ο Στρατός τίμησαν την απελευθέρωση της πόλης

Με την σημερινή παρέλαση κορυφώθηκαν στην Κομοτηνή οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 14η Μαΐου, την 104 η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης μας. Η Κομοτηνή γιόρτασε την ενσωμάτωση της στον εθνικό κορμό με την παρέλαση, όπου η νεολαία της περιοχής μας, μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, τα αθλητικά σωματεία και φυσικά ο Στρατός, τίμησαν με τον δέοντα σεβασμό την επέτειο της Θράκης μας.

Από την σημερινή ημέρα ξεχώρισε φυσικά η παρουσία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος παρακολούθησε την παρέλαση της 14 ης Μαΐου και χειροκρότησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για παραμέληση της Θράκης και δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στην αρμονική, όπως την χαρακτήρισε, συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους της πόλης, ιδιαίτερα τα νέα παιδιά, που φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν μαζί του.

Ένα γεγονός επίσης που, επίσης, σημάδεψε την σημερινή παρέλαση ήταν η προσπάθεια εργαζομένων του Νοσοκομείου Κομοτηνής να αναρτήσουν πανό απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, θέλοντας να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής. Άμεση ήταν η παρέμβαση της αστυνομίας που δεν τους άφησε να ανοίξουν το πανό και τους απομάκρυνε από το σημείο.

Νωρίτερα το πρωί στο μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, τελέστηκε λειτουργία η επίσημη δοξολογία για την απελευθέρωση της Κομοτηνής, όπου προεξήρχε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων και θα συγχοροστάτησαν οι προσκληθέντες μητροπολίτες Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμος, και ο Επίσκοπος Αμφιπόλεως κ.κ. Χριστοφόρος. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων.

Ακολουθούν φωτος από δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και παρέλαση στην πόλη της Κομοτηνής:

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό