
Με τη νέα Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης συναντήθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης
Μετά την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφτηκε την Ξάνθη και συγκεκριμένα το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, την Τετάρτη 03/09, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία.
Τον υπουργό υποδέχθηκε και συνόδευσε στο χώρο του Νοσοκομείου η νέα Διοικήτρια Ζωή Κοσμίδου. Ο κ. Γεωργιάδης συνομίλησε με το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό και επιθεώρησε τα νέα έργα που έχουν ξεκινήσει και αφορούν την επέκταση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, ύψους 2.695.000 ευρώ, που χρηματοδοτουνται από ΤΑΑ και ΕΣΠΑ.
Η νέα διοικήτρια του Ιδρύματος, κα Ζωή Κοσμίδου σημείωσε για την συνάντηση: “Κατά την διάρκεια της ανάδειξης της πορείας του προγράμματος που είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω ως νέα διοικητρια του ΓΝ Ξάνθης, ο Υπουργός επισκεπτόμενος τους χώρους, συνομίλησε με τους ασθενείς και τους συνοδούς τους με ειλικρινές ενδιαφέρον για την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών, την εξυπηρέτηση τους και την αναγκαία φροντίδα. Στην συνέχεια σε συνάντηση με εκπροσώπους από τους υπηρετούντες γιατρούς, νοσηλευτές, των εργαζομένων και του συμβουλίου του ΓΝΞ, έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την προώθηση και δρομολόγηση ήδη των αναγκαίων ενεργειών για την υποστήριξη της λειτουργίας του νοσοκομείου, με επιπλέον προσλήψεις και τις δέουσες χρηματοδοτήσεις”.
Η κα Κοσμίδου ευχαρίστησε το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του ΓΝΞ για τη στήριξή του στο πρόσωπό της και σημείωσε: “Με την βεβαιότητα για την κοινή προσπάθεια των στελεχών και της κοινωνίας, καθώς και με δεδομένη την στήριξη του Υπουργείου και της 4ης ΥΠΕ, προχωράμε δυνατά στον στρατηγικό στόχο, της παροχής της βελτίωσης παροχής υπηρεσιών υγείας, με σεβασμό και νομιμότητα στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος. Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για την άψογη συνεργασία όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό – τεχνικό – λοιπό προσωπικό. Καλή μας δύναμη προς όφελος των συμπολιτών”.
Πηγή: xanthinea.gr