Μεγάλη επιτυχία είχε η βιβλιοπαρουσίαση των τριών βιβλίων της Σεμίνας Διγενή στην Κομοτηνή (φωτος)

Μεγάλη επιτυχία είχε η βιβλιοπαρουσίαση των τριών βιβλίων της Σεμίνας Διγενή στην Κομοτηνή (φωτος)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βιβλιοπαρουσίαση των ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΕΩΝ Ι, ΙΙ και ΙΙΙ της Σεμίνας Διγενή, δημοσιογράφου και
βουλευτή του ΚΚΕ, στην Κομοτηνή που διοργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης του ΚΚΕ και οι εκδόσεις της Σύγχρονη Εποχή.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουνίου στην όμορφη αυλή του καφέ Gecko που γέμισε από άκρη σε άκρη με ακροατές κάθε ηλικίας, με ιδιαίτερη παρουσία φοιτητών.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν  την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Δημοσιογράφο, ενώ δεκάδες ήταν αυτοί που προμηθεύτηκαν κάποιον από τους τρεις τόμους των «ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΕΩΝ» και στάθηκαν στην σειρά ώστε να υπογράψει η ίδια η Σεμίνα τα βιβλία της.
Τον λόγο πήρε αρχικά η αρχαιολόγος-συγγραφέας, Νάγια Δαλακούρα, όπου συντόνισε την συζήτηση ξεναγώντας τους ακροατές μέσα στις σελίδες των βιβλίων. Στην συνέχεια ακολούθησε ένας ουσιαστικός και ιδιαίτερα αποκαλυπτικός διάλογος με τις δύο ομιλήτριες πάνω στο έργο της Δημοσιογράφου και τη ζωή εμβληματικών προσωπικοτήτων που η ίδια έφερε σε επαφή με τους αναγνώστες μέσα από τις «Αποδελτιώσεις».


Το κοινό ενθουσίασε ο διαδραστικός τρόπος που έγινε η βιβλιοπαρουσίαση με αποσπάσματα από κείμενα που έχουν διαβάσει οι ηθοποιοί Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Λίλα Μπακλέση, Στέλα Φυρογένη, Χριστίνα Αλεξανιάν που συνόδευαν την συζήτηση.
Στο τέλος δόθηκε ο λόγος στο κοινό για ερωτήσεις προς την Σεμίνα Διγενή και η βραδιά ολοκληρώθηκε με δυνατό χειροκρότημα και την επιθυμία του κοινού να ξανασυναντηθεί με την Δημοσιογράφο σύντομα στην πόλη της Κομοτηνής.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Ιμπραήμ Κερατζή Ιμπράμ, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, όπως και πλήθος ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών, οι οποίοι συμβάλλουν ενεργά στην ανάδειξη του πολιτισμού στη Ροδόπης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό