Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 26ο Αντάμωμα Στρυμιωτών (φωτος+videos)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 26ο Αντάμωμα Στρυμιωτών (φωτος+videos)

KOΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 26ο Αντάμωμα Στρυμιωτών το Σάββατο 6 Ιουλίου, με πρωτοβουλία του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Ορφέα Στρύμης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Στρύμης.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο  πρώην Δημοτικό Σχολείο- Γήπεδο του οικισμού, με μεγάλη προσέλευση κόσμου και φιλική συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής ( Πολιτιστικό Όμιλος Ξυλαγανής, Πολιτιστικός Σύλλογος Διώνης, Παμφόρου, Ασκητών, Προσκυνητών, καθώς και το Παιδικό Τμήμα του Συλλόγου Ανατολκορωμυλιωτών).

Την Κυριακή 7 Ιουλίου οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Θέατρο Σκιών στο χώρο του γηπέδου

Η πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ορφέας Στρύμης, κα Δραγουμάνη Σταυρούλα στο σύντομο χαιρετισμό της και  αφού καλωσόρισε τον κόσμο, κι ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν σ’ αυτή τη συνάντηση και κυρίως τους εθελοντές  (συγχωριανούς και φίλους) που συνέβαλαν εθελοντικά στο να πραγματοποιηθεί το 26ο Αντάμωμα, σημείωσε:

“To αντάμωμα αυτό δεν είναι απλά μια βραδιά διασκέδασης. Είναι μια βραδιά παράδοσης και πολιτισμού αλλά και μια ευκαιρία σύσφιξης σχέσεων των συγχωριανών μεταξύ τους αλλά και με το γενέθλιο τόπο τους”. Μεταξύ  άλλων η πρόεδρος ευχαρίστησε την Περιφέρεια ΑΜΘ και  το Δήμο Μαρώνειας-Σαπών που συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τους  ελεύθερους επαγγελματίες που χορήγησαν τα δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά, καθώς και τους:  Αφους Δαλθανάση, Δουκίδη Νικόλαο και Αγρόκτημα Ιωάννου που συνέβαλαν κι αυτοί στη διοργάνωση.

Ακολούθως  και λόγω της συμπλήρωσης 42 χρόνων ζωής του Αθλητικού Συλλόγου “Ορφέας Στρύμης,   βραβεύτηκαν παλιοί ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στο σύλλογο και στο άθλημα.

Στη γιορτινή βραδιά, εκτός των συγχωριανιών και φιλων,  παραβρέθηκαν οι: Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονας, Δήμαρχος Μαρώνειας -Σαπών, Απόστολος Ιωάννου, αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης, Μανόλης Ταπατζάς, δημοτικοί σύμβουλοι του τόπου κ.α.

Ακολουθούν φωτος και βίντεο από την εορταστική βραδιά:

( O δήμαρχος Μαρώνειας -Σαπών, Απόστολος Ιωάννου, δεν κάνει διακρίσεις. Συζητά με όλους τους παρέδρους κι ας είναι του αντίπαλου στρατόπεδου. Φωτο: Μαζί με τον Ντόγκα Ανέστη, πάρεδρο Διώνης)

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό