«Μπόρα ήταν και πέρασε» για το Δημήτρη Μπακιρτζή! Συγκλονιστική ανταπόκριση όλης της φίλαθλης Θράκης στην έκκληση για αίμα…

«Μπόρα ήταν και πέρασε» για το Δημήτρη Μπακιρτζή! Συγκλονιστική ανταπόκριση όλης της φίλαθλης Θράκης στην έκκληση για αίμα…

Βελτιώνεται η υγεία του καλού φίλου, σπουδαίου συνεργάτη και κορυφαίου ρεπόρτερ Δημήτρη Μπακιρτζή, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ο ίδιος με μια ανάρτηση αργά το βράδυ της Κυριακής ευχαρίστησε όλους τους φίλους του (και ειναι πολλοί, από κάθε γωνιά της Ελλάδος) που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αίμα, μετά την περιπέτεια που πέρασε.

«Μπόρα ήταν και πέρασε», αναφέρει ο ίδιος, μαζί με τις ευχαριστίες του.

Πολλές ευχαριστίες και από την οικογένεια του ThrakiSportS για την ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου όλης της Θράκης και ομάδων και συλλόγων από την Ξάνθη και τον ΑΟΞ μέχρι και την Ορεστιάδα – και φυσικά τον αγαπημένο του Δημήτρη Πανθρακικό.

Η ανάρτηση του «δικού μας» και «δικού σας» «KomBak»:

«Οι φίλοι φαίνονται στις δύσκολες στιγμές. Το ό,τι έχω τόσους καλούς φίλους από την Κρήτη έως την Πελοπόννησο και από την Κέρκυρα έως την Ορεστιάδα δεν το περίμενα στην ζωή μου.
Όλοι ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα για αίμα. Σας υπερευχαριστώ. Ο Θεός να σας δίνει μόνο υγεία και χαρές στις οικογένειες σας.
Μπόρα ήταν και πέρασε…
Καλό ξημέρωμα, ο δικός σας φίλος
»

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό