Ν.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Κάλεσμα στις εκλογές για ανάδειξη προέδρου του κόμματος την Κυριακή 17/9- Ποια είναι τα εκλογικά τμήματα στο Ν.Ροδόπης

Ν.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Κάλεσμα στις εκλογές για ανάδειξη προέδρου του κόμματος την Κυριακή 17/9- Ποια είναι τα εκλογικά τμήματα στο Ν.Ροδόπης

Καλούμε τα μέλη και τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές ανάδειξης ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αύριο Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Ζητάμε από τον κόσμο να έρθει και μέσα από τη συμμετοχή του, να δώσει δύναμη στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στην αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, ώστε την επόμενη μέρα να δώσουμε από καλύτερη θέση τις πολιτικές μάχες απέναντι στη ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις πολιτικές του.

Την επόμενη μέρα θα πρέπει να προχωρήσουμε με ενότητα και συλλογικότητα, κι έτσι πρέπει να γίνει, και είναι κάτι που επιβεβαιώνουν με τις τοποθετήσεις τους όλοι οι υποψήφιοι.
Οπότε και αυτός είναι ο πρώτος στόχος για την αναδιάταξη του κόμματος, αφήνοντας πίσω την εσωστρέφεια και την απογοήτευση.

Στον Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς και στην Προοδευτική Συμμαχία βρεθήκαμε άνθρωποι με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες,
εμπειρίες και διαδρομές. Μας ενώνει όμως ένας κοινός στόχος για μία κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης, ανθρωπιάς, δημοκρατίας και ελευθερίας.
Με όλες και όλους αυτούς, αλλά και με κάθε πολίτη που τον καλούμε να έρθει αύριο να ψηφίσει, θα συνδιαμορφώσουμε μια κοινωνική δυναμική που μπορεί να μας εξοπλίσει για το δυστοπικό μέλλον που είναι ήδη εδώ. Το καλύτερο αύριο θα έρθει μόνο αν το διεκδικήσουμε.

Κουγιουμτζόγλου Αγγελική

γραμ. Ν.Ε. ΡΟΔΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ – Εργατικό Κέντρο (2 τμήματα)
ΙΑΣΜΟΣ – ΚΑΠΗ Ιάσμου
– Μίσχος Σύλλογος Νέων
– Πελεκητή Δημοτικό Κτίριο
“ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ”
ΣΑΠΕΣ – Συνεδριακό Κέντρο
ΑΡΡΙΑΝΑ – Δημαρχείο

Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές 8:00πμ – 8:00μμ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό