Νέα πρωτότυπη κωμωδία έρχεται στο MEGΑ με τίτλο «Έχω παιδιά»-Ποιοι θα είναι πρωταγωνιστές

Νέα πρωτότυπη κωμωδία έρχεται στο MEGΑ με τίτλο «Έχω παιδιά»-Ποιοι θα είναι πρωταγωνιστές

Με μια πρωτότυπη κωμωδία διά χειρός Λάμπρου Φισφή, με τίτλο «Έχω παιδιά», θα ενισχύσει την prime time ζώνη του το MEGA την προσεχή σεζόν με τρεις πρωταγωνιστές φωτιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youfly.com, το πρωταγωνιστικό καστ της νέας κωμωδίας του ΜEGA θα πλαισιώσουν, ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Αθηνά Οικονομάκου και η Ευγενία Σαμαρά.

Ο γνωστός stand-up comedian, Λάμπρος Φισφής,  σχεδόν επτά χρόνια μετά το «Κάψε το σενάριο», επιστρέφει στο Μεγάλο Κανάλι, αυτή τη φορά, όμως, με την ιδιότητα του σεναριογράφου.

Ο αγαπημένος Αιμίλιος Χειλάκης μετά τους Πανθέους, βουτά στα άδυτα της κωμωδίας, η Ευγενία Σαμαρά με το ταλέντο της, κάνει μία στροφή μετά τον ρόλο της Στέλλας στον Σασμό και η Αθηνά Οικονομάκου μετά από τον ρόλο της Κάτιας στο “Ο πρώτος από εμάς” εισβάλλει ξανά στον κόσμο της κωμωδίας.

Πρόκειται για οικογενειακή κωμωδία που θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα. Τη σκη- νοθεσία έχει αναλάβει ο Διονύσης Φερεντίνος, ενώ σύντομα θα κλείσει και το καστ. Το «Έχω παιδιά» του Λ. Φισφή προορίζεται για το α’ μισό της σεζόν, ενώ το MEGA έχει στα σκαριά και δεύτερη κωμωδία.

Πηγή: youfly.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό