Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα – Ο 29χρονος μαστροπός και οι πελάτες

Νέα Σμύρνη: Εξέδιδαν 14χρονη από ίδρυμα – Ο 29χρονος μαστροπός και οι πελάτες

Μια ακόμη φρικτή υπόθεση μαστροπείας με ανήλικη έρχεται στο φως, καθώς εξέδιδαν 14χρονη που έμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις. Συγκεκριμένα έχουν περάσει χειροπέδες σε έναν 29χρονο μαστροπό, αλλά και σε πελάτες ηλικίας 25 και 24 ετών που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της μαστροπείας και της αρπαγής ανηλίκου. Παράλληλα αναζητείται ένα ακόμη άτομο.

Το χρονικό της σύλληψης

Σύμφωνα με τους λειτουργούς του Ιδρύματος, η ανήλικη έφυγε μόνη της από το ίδρυμα στις 14:30 ώρα την Κυριακή (19.03.2023) και επέστρεψε σε αυτό τη Δευτέρα το πρωί στις 8.15. Διέφυγε πάλι στις 20.00 της Δευτέρας. Το απόγευμα της Δευτέρας η κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε από μια ανήλικη που φιλοξενείται επίσης στο ίδρυμα ότι η 14χρονη είχε επαφές με έναν άνδρας ονόματι Ταχίρ περίπου 30 ετών. Η κοινωνική λειτουργός μίλησε με την 14χρονη η οποία της ανέφερε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19/03/2023 έως 07:30 ώρα της 20/03/2023 που είχε φύγει από το Ίδρυμα, βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων ήταν κλεισμένη σε δωμάτιο χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω. Η κοινωνική λειτουργός προσπάθησε να μεταπείσει την 14χρονη να μην φύγει ζητώντας μάλιστα και τη βοήθεια της αδερφής της που διαμένει επίσης στο ίδρυμα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η 14χρονη ανέφερε στην αδερφή της ότι είχε έρθει σε επαφή με τον Ταχίρ και είχαν συμφωνήσει να λαμβάνει 100 ευρώ για κάθε συνάντησή της ενώ της παρείχαν σπίτι στην Ελευσίνα για τις συνευρέσεις της όπως και ρούχα και εσώρουχα. Η αδερφή της πήρε το κινητό της 14χρονης προκειμένου με αυτό τον τρόπο να την εμποδίσει να φύγει από το ίδρυμα, ωστόσο έφυγε χωρίς να έχει μαζί της το κινητό τηλέφωνο. Λίγο μετά άγνωστος άνδρας πήρε στο τηλέφωνο της 14χρονης και απάντησε η αδερφή της, προσποιούμενη ότι ήταν η κάτοχος του τηλεφώνου. Έτσι πληροφορήθηκε ότι η αδερφή της είχε ραντεβού στο μετρό της Αγίας Μαρίνας για να πάει στην Ελευσίνα.

Μπλόκο στην Αγία Μαρίνα

Στη συνέχεια ενημερώθηκε το Κέντρο Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Στην Αγία Μαρίνα εντόπισαν  τρία άτομα με αυτοκίνητο χρώματος μπλε που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας. Εκεί ο ένας από τους τρεις παραδέχτηκε ότι μιλούσε τηλεφωνικά με μία κοπέλα. Οι τρεις νεαροί αρχικά προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Οι δύο από αυτούς  παραδέχτηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19/03/2023 έως 05:30 ώρα της 20/03/2023, βρίσκονταν σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο μαζί με την ανήλικη και έναν φίλο τους. Ο φίλος τους ήρθε σε συνουσία με την ανήλικη και αυτοί παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο με την αστυνομία να συλλαμβάνει τα δύο άτομα.

Ο ένας από τους συλληφθέντες μάλιστα έδωσε στους αστυνομικούς από την τηλεφωνική του συσκευή επτά βίντεο και μια φωτογραφία με διάλογο.

Στα βίντεο υπάρχουν προκλητικές πόζες της ανήλικης και πράξεις συνουσίας. Στο στιγμιότυπο οθόνης υπάρχει συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών με τον ένα να αναφέρει στον αλλον… «Για δουλειά πάμε», «Να μιλήσουμε στην….», «Για βίζιτα».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό