Νεκρός Αρχιμανδρίτης στο κέντρο της Αθήνας

Νεκρός Αρχιμανδρίτης στο κέντρο της Αθήνας

Μια υπόθεση-θρίλερ εξελίσσεται στο κέντρο της Αθήνας, καθώς βρέθηκε νεκρός ένας αρχιμανδρίτης μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αρχιμανδρίτη που έμενε στην πλατεία Αμερικής και λειτουργούσε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου. Όμως, υπό άγνωστες συνθήκες, βρέθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σόμπολο από το MediaPress πρρόκειται για τον 63χρονο αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Λεβογιάννη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός και συγκεκριμένα απαγχωνισμένος μέσα στο σπίτι που διατηρούσε, στο κέντρο της Κυψέλης, στην οδό Κύπρου 53.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν αμέσως το εγκληματολογικό και ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως ο θάνατος του αρχιμανδρίτη οφείλεται σε αυτοκτονία ή σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχιμανδρίτης ήταν πρόεδρος στο Καρέλλειο Γεροντολογικό Ίδρυμα  – Μονάδα Alzheimer του φιλανθρωπικού οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ στο σημείο πήγε και ιατροδικαστής. Να σημειωθεί ότι έχουν ειδοποιηθεί ο αδερφός του και η μητέρα του που ζουν στο Άργος.

Πηγή : Γιώργος Σόμπολος/MediaPress

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό