Νεκρός ο 42χρονος που είχε εξαφανιστεί στο Χαϊδάρι – Τον αναζητούσε η Νικολούλη

Νεκρός ο 42χρονος που είχε εξαφανιστεί στο Χαϊδάρι – Τον αναζητούσε η Νικολούλη

Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση του 42χρονου, Νίκου Συνοδινού ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 31 Ιανουαρίου στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο Χαϊδάρι, ενώ με την εξαφάνισή του είχε ασχοληθεί και το «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νικόλαου Συνοδινού στις 08.02.2022 και προχώρησε άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν συγκατάθεσης των οικείων του καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Έφυγε για σύντομη βόλτα και δεν γύρισε

Ο Νίκος, που έμενε με την μητέρα του και αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας, εξαφανίστηκε όταν έφυγε από το σπίτι του για μια σύντομη βόλτα.

Στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη είχε μιλήσει ο αδελφός του Γιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα ακολούθησαν μετά την εξαφάνιση, αλλά και στο μυστήριο γύρω από το κινητό του τηλέφωνο.

Είναι από το Χαϊδάρι ο αδελφός μου, γέννημα θρέμμα. Είναι πάνω από δύο εβδομάδες που αγνοείται, είναι πού δύσκολα, έχουμε αγωνία, στεναχώρια πολύ. Πήγε μια βόλτα, δεν συνήθιζε να δίνει αναφορά που πάει και τι κάνει, και από το απόγευμα που τον έπαιρνε τηλέφωνο η μητέρα μου ήταν κλειστό, κάτι που δεν συνήθιζε. Πήγαινε σε έναν φίλο για μια δύο ημέρες αλλά τον βρίσκαμε πάντα έστω και με γκρίνιες. Αυτό που γίνεται τώρα είναι ένα τελείως καινούργιο πράγμα για αυτό μας έχει ανησυχήσει τόσο πολύ. Το τηλέφωνο του ήταν πάντα ανοιχτό. Του έχω στείλει και μηνύματα στο messenger και δεν έχουν διαβαστεί. Έχω ζητήσει να γίνει άρση απορρήτου, ήταν το πρώτο που ζήτησα, μου είπαν για να γίνει αυτό πρέπει να είναι κακούργημα, και τους απάντησα τι να περιμένω να τον βρω στο χαντάκι;” είπε ο αδελφός του Γιάννης Συνοδινός.

«Είπε στη φίλη του ότι πάει στο περίπτερο και χάθηκε…»

«Από την αστυνομία μου είπαν ότι έψαξαν ως αγνώστων στοιχείων σε νοσοκομεία και νεκροτομεία, αλλά δε βρήκαν κάτι. Ο Νίκος είχε φίλους, ρωτήσαμε κάποιους από αυτούς, αλλά μας είπαν ότι είχαν να τον δουν κοντά μία βδομάδα. Η φίλη του, που είχαν επικοινωνία πριν εξαφανιστεί, με διαβεβαίωσε ότι ο αδελφός μου δεν είχε τάσεις φυγής και ότι έκανε σχέδια για το μέλλον του. Ήθελε να φτιάξει κάποια πράγματα στη ζωή του προς το καλύτερο. Την ημέρα της εξαφάνισης αγκάλιασε τη μητέρα μας και ήταν χαρούμενος. Στη φίλη του είπε ότι θα πήγαινε στο περίπτερο να πάρει χαρτάκια για τα τσιγάρα του και θα επέστρεφε. Πιθανολογούμε ότι κάτι κακό του έχει συμβεί», είπε ο αδελφός του αγνοούμενου.

Μαζί του είχε ταυτότητα, κλειδιά σπιτιού και πορτοφόλι, τα οποία δεν έχουν βρεθεί. Έχει ύψος 1.75 και όταν χάθηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, τζιν παντελόνι, άσπρα μπλε παπούτσια και έχει δύο μεγάλα τατουάζ στα μπράτσα του.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό