Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Αλεξανδρούπολη – «Έφαγε» ξύλο από συγγενείς

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Αλεξανδρούπολη – «Έφαγε» ξύλο από συγγενείς

Ακόμα μία περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή Άβαντος έρχεται να προστεθεί στην μαύρη λίστα των τελευταίων ημερών.

Γυναίκα ηλικίας 18 χρονών μεταφέρθηκε επειγόντως στο ΠΓΝΑ από συγγενείς της τραυματισμένη για διενέργεια εξετάσεων λόγω σωματικής βίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες (από το E-Evros) η άτυχη νεαρή υπέστη πολλαπλά τραύματα από το σύζυγό της, την πεθερά και τον κουνιάδο της που φέρονται να την ξυλοκόπησαν. Αυτή την ώρα η κοπέλα περνάει ακτινογραφίες αλλά και άλλες εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν οι βλάβες που υπέστη.

Εισήχθη γύρω στις 15:30 σε κατάσταση σοκ καθώς την έφεραν συγγενείς της με ιδιωτικό όχημα.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις καθώς και τις κινήσεις των αρμοδίων κατά των απαράδεκτων αυτών πράξεων αφού μετά και το θάνατο της Τζεβριέ, θα πρέπει να δοθεί ιδαίτερη βαρύτητα σε αυτή την αποτρόπαια κατάσταση. Είναι βασικό να γίνει κατανοητό ότι στο νόμο ως ενδοοικογενειακή βία δεν ορίζεται μόνο η σωματική κάκωση/βλάβη, η προσβολή της γενετήσιας αξιοπέρειας αλλά και η πρόκληση ψυχικού πόνου, ικανού να επιφέρει σοβαρή ψυχική βλάβη, ιδίως με την παρατεταμένη απομόνωση του θύματος. Κατά συνέπεια τα θύματα της ενδοικογενειακής βίας δεν είναι απαραίτητο να έχουν υποστεί σωματική βλάβη αρκεί και η έντονη λεκτική κακοποίηση που μπορεί να προκαλέσει ψυχικό πόνο.

Ε-Evros/ΣΚ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό