Νονός της Μαλένας: «Γελοιότητες – Κανένα παιδί από τα τρία δεν είναι δικό μου»!

Νονός της Μαλένας: «Γελοιότητες – Κανένα παιδί από τα τρία δεν είναι δικό μου»!

Στη δίνη του κυκλώνα έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες ο νονός της μικρής Μαλένας, ύστερα από όργιο φημών περί εμπλοκής του στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών.

 

Ο ίδιος, σπάει τη σιωπή του μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο με έχουν μπλέξει ότι είχα σχέση με την κουμπάρα μου και ότι ένα εκ των παιδιών ότι είναι δικό μου. Πράγμα το οποίο είναι γελοιότητα, δεν αληθεύει, δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Κι ούτε θα μπορούσε να συμβεί, γιατί υπάρχουν και οι ηθικές αξίες πάνω από όλα», δήλωσε αρχικά στο MEGA ο κουμπάρος του ζεύγους Δασκαλάκη.

 

Και συνέχισε: «Σίγουρα κάποιοι προσπάθησαν να με μπλέξουν, δεν ξέρω από που προέκυψε. Έχουνε πάρει φωτογραφίες την κόρη μου και λένε ότι η κόρη μου μοιάζει της Μαλένας. Έχουν πάρει τα μάτια τα δικά μου, της Μαλένας, της εγγονής μου και της Ίριδας και λένε ότι έχουμε τα ίδια μάτια… αν είναι δυνατόν!».

 

«Δεν σταμάτησα τον έλεγχο της πρόνοιας»

Το όνομα του επιχειρηματία δεν ακούγεται μόνο στα κακεντρεχή, όπως τα χαρακτηρίζει, σχόλια. Του καταλογίζονται και παρεμβάσεις που οδήγησαν στην τραγωδία, όπως μια φημολογούμενη μεσολάβηση στενού οικογενειακού του προσώπου προς τις προνοιακές δομές της περιοχής, για να μην ερευνηθεί το οικογενεικό περιβάλλον.

 

Ο εντολέας μου στοχοποιήθηκε με συγκεκριμένες αναφορές και συγκεκριμένα ρεπορτάζ σαν άμεσα εμπλεκόμενος αρχικά ως ο δεσμός που διατηρούσε η κατηγορουμένη, που έχει προφυλακιστεί, και κατά δεύτερον ως εμπλεκόμενος σε εγκληματικές ενέργειες και όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και όλη του η οικογένεια», είπε ο δικηγόρος του, Κώστας Κρεμμύδας.

 

«Η κόρη μου είναι κοινωνική λειτουργός στον Άγιο Ανδρέα και νομίζουν ότι επικοινώνησε η Ρούλα και της ζήτησε κάτι που δεν αληθεύει. Έχει η κόρη μου να επικοινωνήσει με την κουμπάρα μου από τη βάπτιση. Πέντε χρόνια. Δεν επικοινωνούν…εγώ επικοινωνούσα περιστασιακά μέχρι το θάνατο της Μαλένας. Μετά αραιώσαν όλα. Γιατί ήταν ένα διάστημα που εγώ ήμουν στο νοσοκομείο άρρωστος. Μετά λόγω covid. Μετά ξεκίνησαν οι κηδείες. Πού να βρεθούμε; Λίγο στις κηδείες βρισκόμασταν. Τι να τους πω και τι να μου πουν; Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Αυτά που γίνανε είναι συγκλονιστικά», δήλωσε ο νονός της Μαλένας.

 

 

«Η Ρούλα ήταν τέλεια μητέρα»

«Ποτέ δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μου ότι κάτι συμβαίνει. Αυτά που έβλεπα εγώ, ήταν όλα καλά. Είχα κάνει κάποιες επισκέψεις, είχαμε βγει και σε διάφορα μαγαζιά έξω. Ήταν τέλεια μητέρα. Τα λάτρευε. Δεν είχα δει κάτι», δήλωσε ο κουμπάρος του ζευγαριού στο MEGA.

 

Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του ο νονός της μικρής Μαλένας υπέβαλε μήνυση εναντίον δύο φυσικών προσώπων αλλά και αρκετών διαδικτυακών λογαριασμών που τον ενέπλεκαν στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών.

 

«Φαντάζομαι ότι όλα, όλα, και τη συμπεριφορά της Ρούλας και του Μανώλη και ό,τι έχουν πει και ό,τι έχουν γίνει θα τα κρίνει η δικαιοσύνη. Αυτή είναι αρμόδια», κατέληξε.

gossip-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό