Νοσοκομείο Ναυπλίου: Επισκέπτης επιτέθηκε στον διοικητή επειδή του είπε να φορέσει μάσκα

Νοσοκομείο Ναυπλίου: Επισκέπτης επιτέθηκε στον διοικητή επειδή του είπε να φορέσει μάσκα

Πρωτοφανές είναι το περιστατικό που σημειώθηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου, με έναν άντρα να χτυπάει στο πρόσωπο με κουτουλιές τον διοικητή του νοσοκομείου, επειδή του ζήτησε να φορέσει τη μάσκα του.

 

Αναστάτωση προκλήθηκε όταν στο νοσοκομείο Ναυπλίου το πρωί της Τετάρτης, ο άνδρας που κατέβαινε τις σκάλες επιτέθηκε στον κο Θοδωρή Βασιλόπουλο, επειδή του έκανε παρατήρηση για το λόγο ότι δεν φορούσε μάσκα εντός του κτηρίου

 

Ο άνδρας διαπληκτίστηκε με τον αναπληρωτή διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας και του κατάφερε χτύπημα στο πρόσωπο, αφού πρώτα κόλλησε τη μύτη του στη μύτη του κ. Βασιλόπουλου.

 

Ο Θοδωρής Βασιλόπουλος τραυματίστηκε στο χείλος και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

 

Τί προηγήθηκε

Όλα ξεκίνησαν όταν 50 Ρομά είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν σε συγγενή τους που νοσηλευόταν, όπως συνηθίζουν. Ένας από τους Ρομά έσπασε την απαγόρευση και εισέβαλε στο χώρο του νοσοκομείου για να πάει στο δωμάτιο του συγγενή του.

 

Στο διάδρομο τον συνάντησε ο διοικητής του νοσοκομείου Θοδωρής Βασιλόπουλος και του ζήτησε να βγει στο προαύλιο, εξηγώντας του ότι απαγορεύεται η είσοδος, λόγω των μέτρων κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού.

 

Εκείνη την στιγμή όμως κατέβαινε από τον πρώτο όροφο ένας άλλος άντρας, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα.

 

Είχε κατεβασμένη τη μάσκα και άρχισε να φωνάζει στον κο Βασιλόπουλο, όταν ο διοικητής του ζήτησε επιτακτικά να την φορέσει.

 

Του επιτέθηκε με κουτουλιές

Στην αντίδραση του διοικητή, ο άντρας αυτός άρχισε να του επιτίθεται φραστικά, ενώ κάποια στιγμή τον πλησιάζει.

 

Κόλλησε το πρόσωπο του στο πρόσωπο του Βασιλόπουλου, μύτη με μύτη. Και ξαφνικά, τον χτυπάει το κεφάλι του, στο κεφάλι του διοικητή. Παράλληλα του έσκισε ελαφρά το χείλος από τις κουτουλιές.

 

Ο κος Βασιλόπουλος ζαλίστηκε και κατευθύνθηκε στα εξωτερικά ιατρεία για τις πρώτες βοήθειες.

 

Βασιλόπουλος: Δεν καταθέτω μήνυση

Στη συνέχεια ο άντρας, αφού έμαθε ότι είχε χτυπήσει το διοικητή του νοσοκομείου ανέμενε για να ζητήσει συγγνώμη.

 

Στο μεταξύ είχε φτάσει η αστυνομία και τα πνεύματα ηρέμησαν.

 

Όπως δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Ναυπλίου Θοδωρής Βασιλόπουλος στο anagnostis.org «δεν θα υποβάλλω μήνυση και θα ήθελα να λήξει το θέμα αυτό».

 

Ο κος Βασιλόπουλος πάντως έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και περιέγραψε το συμβάν.

 

Με ενδιαφέρον πάντως αναμένεται η αντίδραση τόσο του υπουργείου Υγείας, όσο και του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, για το περιστατικό αυτό που σημειώθηκε εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος.

anagnostis.org

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό