Ντάνος και Δήμητρα Βαμβακούση: μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους και τον κοινό “πνευματικό” τους

Ντάνος και Δήμητρα Βαμβακούση: μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους και τον κοινό “πνευματικό” τους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησαν για πρώτη φορά στην κάμερα, απαντώντας για τη σχέση και την πρώτη τους γνωριμία.

Η πρώτη συνάντηση

«Συνεργαζόμαστε κιόλας σε ένα πολύ ωραίο project και είναι χαρά μας να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό γιατί θα δείτε σύντομα κάποια ωραία πράγματα που έρχονται», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη Χριστίνα Βουδούρη.

Η Δήμητρα Βαμβακούση για την πρώτη τους γνωριμία

«Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό τον οποίο και τον έχουν διώξει και κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω. Κάπως έτσι χαιρόμαστε».

Σε ερώτηση για τη σχέση τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση εξέφρασαν την ενόχλησή τους για τα πλάνα που «πρόδωσαν» ότι είναι ζευγάρι, όσο διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο.

«Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πούμε περισσότερα γι΄αυτό. Είναι άσχημο να πρέπει να βγεις για ένα ποτό και να πρέπει να σκεφτείς, αν σε τραβάει κάποιος (βίντεο) και ποιος είναι γύρω σου», απάντησε η Δήμητρα Βαμβακούση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό