Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης απαντά στις κατηγορίες του επικεφαλής της μείζοντος αντιπολίτευσης,  Αντώνη Γραβάνη (φωτος)

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης απαντά στις κατηγορίες του επικεφαλής της μείζοντος αντιπολίτευσης, Αντώνη Γραβάνη (φωτος)

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Αντώνης Γραβάνης, συνεχίζοντας την προσφιλή του τακτική εξαπολύει κατηγορίες στη Δημοτική Αρχή για τα ΠΑΝΤΑ! Όλα είναι ευθύνη του Δήμου για την παράταξή του! Ακόμη και υποδομές, όπως το κάμπιγκ Φαναρίου, που ανήκουν στη δικαιοδοσία του Κράτους και των δομών του ευθυνόμαστε εμείς! Εμείς διεκδικούμε, παλεύουμε τόσα χρόνια να πείσουμε την κεντρική διοίκηση να αξιοποιήσει τις υποδομές που ρημάζουν ή να μας τις παραχωρήσει κι ενώ αυτοί κωφεύουν ο κ. Γραβάνης κατηγορεί εμάς! Ας μας απαντήσει πρώτα ο ίδιος, ως Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, το οποίο διοικεί ανελλιπώς από το 2018, ποιες ενέργειες έχει κάνει, ποιες πρωτοβουλίες έχει πάρει, ποιες διεκδικήσεις έχει προβάλλει, προκειμένου να βγάλει την αγορά από το τέλμα και τον μαρασμό! Από το πρόγραμμα των προεκλογικών του εξαγγελιών των 12+1 προτάσεων δεν έχει υλοποιήσει σχεδόν καμία! Αντί, λοιπόν, να κάνει την αυτοκριτική του, μας κατηγορεί για αδράνεια. Βλέπει τους επαγγελματίες που τον εξέλεξαν ως Πρόεδρό τους να έχουν καταντήσει επαίτες και να βρίσκονται σε καθεστώς οικονομικής ασφυξίας κι αυτός μένει αμέτοχος και αδρανής! Αν έχει αποτύχει στο να ασκήσει αποτελεσματική διοίκηση σ’ έναν μικρό φορέα όπως το Επιμελητήριο, ας σκεφτούν οι συνδημότισσες και οι συνδημότες μας πόσο οικτρά θ’ αποτύχει αν κληθεί να διοικήσει έναν τόσο μεγάλο σε αρμοδιότητες και ευθύνες φορέα, όπως ο Δήμος Κομοτηνής!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό