Ο ΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ

Ο ΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ

Σε ένα διαφορετικό πολιτικό κλίμα έγινε η επίσκεψη του Ευριπίδη Στυλιανίδη στον ταλαιπωρημένο Δήμο Ιάσμου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε πάρα πολλά λειτουργικά και διοικητικά προβλήματα.

Τον συνεχάρησαν όλοι για το πολύ καλό πολιτικό αποτέλεσμα που πέτυχε κατά τις τελευταίες εκλογές και του επισήμαναν αυτοδιοικητικά στελέχη από διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις πόσο σημαντικό είναι για τον τόπο να ανατραπεί το χρώμα του χάρτη. Πολλοί δε εξ αυτών, που κατά τις τελευταίες εκλογές ψήφισαν διαφορετικά κόμματα και υποψηφίους ανάλογα με την ιδεολογική και κομματική ταυτότητα, εξήγησαν ότι τώρα πρέπει να στηριχθεί το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας διότι αυτό θα δώσει την δυνατότητα στο Νομό να διεκδικήσει σημαντικούς ρόλους στο κέντρο απαραίτητους για να λυθούν προβλήματα και να βελτιωθούν καταστάσεις.

 Συγκεκριμένα τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε δημόσια «εμείς το καθήκον έναντι του κόμματος μας το κάναμε την πρώτη Κυριακή και στηρίξαμε στην Ροδόπη το ψηφοδέλτιο του κόμματος μας. Όμως τώρα θεωρούμε ότι πρέπει να στηρίξουμε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας γιατί έτσι και η πλειονότητα κατοχυρώνει έναν εκπρόσωπο και ο Νομός μια ισχυρή φωνή». Η τοποθέτηση αυτή έκανε ιδιαίτερη εντύπωση διότι προερχόταν από  πολιτικοποιημένο άτομο της αριστεράς που διατηρεί σημαντική επιρροή στο Δήμο Ιάσμου.

 Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αφού τους ευχαρίστησε από καρδιάς, υπογράμμισε πως είναι διπλά τιμητικό για τον ίδιο να δέχεται την δημόσια υποστήριξη ενός προσώπου που υπερβαίνει τους κομματικούς φανατισμούς, προτάσσοντας το συμφέρον του τόπου πάνω από το συμφέρον οποιουδήποτε κόμματος. Εξήγησε δε, ότι την επόμενη μέρα θα είναι παρών για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και τους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους με ανοιχτή διάθεση συνεργασίας με όλους για το καλό του τόπου. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό