Ο μικρός #Gletzes: Σαρώνει ο πιο κουζουλός λαουτιέρης της Κρήτης !

Ο μικρός #Gletzes: Σαρώνει ο πιο κουζουλός λαουτιέρης της Κρήτης !

ΤοΕλληνικόParodyτου γνωστού κομματιού Black&Whiteαπό τον MichaelJacksonήρθε και έδεσε όπως φαίνεται με την Κρητική κουζουλάδα! Ξημερώματα σε ένα τυπικό Κρητικό χωριό και ο μικρός Νικόλας, εγγονός του καφετζή κυρ Μανώλη, ακούει στην διαπασών τον αγαπημένο του Κρητικό καλλιτέχνη, κάνοντας τον Παππού του να του τα ψάλλει, γιατί διώχνει με την φασαρία τους πελάτες από το καφενείο!

«Κλείσε μπλιόκιονέ τον διάολο» του λέει γεμάτος νεύρα και φωνές! Το κλίμα γίνεται επαναστατικό και η συνέχεια προμηνύεται εκρηκτική! Ο μικρός επιστρατεύει εξοπλισμό και ξεκουφαίνει τους πάντες στο καφενείο αναγκάζοντας τον Παππού και την Γιαγιά να τον διώξουν από το σπίτι! Χωρίς να το βάλει κάτω αποφασίζει να κυνηγήσει τα όνειρα του και να στήσει μόνος του ένα Κρητικό γλέντι όπου θα μπορεί να παίζει όσο δυνατά θέλει!

Ο λόγος για την νέα δημιουργία της ραδιοφωνικής εκπομπής Καλοκαίρι Στο Νότοπου φιλοτεχνήθηκε για γνωστή αλυσίδα SuperMarket με την υπογραφή της XperienceMoreπου έχει συνδέσει πια την λέξη viralμε το όνομα της!

Οι παραγωγοί της εκπομπής, Γιώργος Μπαλοθιάρης και Γωγώ Βερίγου επιμελούνται για ακόμη μια φορά το σενάριο και την σκηνοθεσία και μας περιμένουν να ανακαλύψουμε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που ήδη σαρώνει στο Facebook και το Instagramμε μια ανάσα πριν τις 200.000 προβολές σε λίγες ημέρες,καιGuestStarτον αγαπημένο Κρητικό καλλιτέχνη, Νίκο Γωνιανάκη!

ΔιαθέσιμοπλέονκαιστοYoutube:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό