Ο Νίκος Ματζουράνης νέος προπονητής φυσικής κατάστασης στον Πανθρακικό

Ο Νίκος Ματζουράνης νέος προπονητής φυσικής κατάστασης στον Πανθρακικό

Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο κ. Νίκος Μαντζουράνης είναι ο νέος προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας του Πανθρακικού.
Ο κ. Μαντζουράνης αποφοίτησε το 1988 από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών και το 1994 απέκτησε Μεταπτυχιακό (MSc) στην Προπονητική του ποδοσφαίρου από το Leeds Metropolitan University της Μεγάλης Βρετανίας. Το 2007 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ (PhD) από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στον Τομέα της Αθλητικής Φυσιολογίας.
Από το 1994 μέχρι σήμερα έχει εργαστεί ως προπονητής φυσικής κατάστασης σε ομάδες ποδοσφαίρου της Superleague,
Superleague2 και Football League. Από το 2002 ως το 2010 έχει εργαστεί ως Εργοφυσιολόγος σε ομάδες της Basket League, ενώ ως personal trainer έχει συνεργαστεί με πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της Superleague.
Από το 2010 μέχρι σήμερα ανήκει στο διδακτικό/ερευνητικό προσωπικό του Τομέα Προπονητικής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Διδάσκει στην Ειδικότητα του Ποδοσφαίρου ενώ είναι η τρίτη φορά που εργάζεται στον Πανθρακικό μετά τις περιόδους 2013-14 (Superleague) και 2016-17 (Superleague2).
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό