Ο Πάνος Μουζουράκης πρωταγωνιστεί στην ισπανική σειρά “Nasdrovia”

Ο Πάνος Μουζουράκης πρωταγωνιστεί στην ισπανική σειρά “Nasdrovia”

Ο Πάνος Μουζουράκης πρωταγωνιστεί στην ισπανική σειρά “Nasdrovia”

Ο πολυτάλαντος και πολυπράγμων Πάνος Μουζουράκης εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά με τα επαγγελματικά του βήματα.

Την περασμένη άνοιξη, ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στην Ισπανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων του 2ου κύκλου της σειράς “Nasdrovia”, όπου υποδύεται τον μαφιόζο / εκτελεστή Ringo ο οποίος προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση.

Οι δημιουργοί της σειράς Miguel Esteban, Luismi Pérez & Sergio Sarria μάλιστα εντυπωσιάστηκαν τόσο από το υποκριτικό ταλέντο του Πάνου, που προσάρμοσαν τον ρόλο πάνω στον χαρακτήρα του και τον μεγάλωσαν για χάρη του.

Ο 2ος κύκλος της σειράς, σε παραγωγή Movistar+ σε συνεργασία με την Globomedia (The Mediapro Studio) – δύο από τις μεγαλύτερες ισπανικές εταιρείες παραγωγής, ξεκίνησε να προβάλλεται στη συνδρομητική πλατφόρμα Movistar+ στις 25 Φεβρουαρίου, ενώ πριν από λίγες μέρες ο Πάνος Μουζουράκης φιλοξενήθηκε και στο site του περιοδικού Variety, μιλώντας για τη συμμετοχή του στη σειρά καθώς και για τον ρόλο του.

Δείτε τη συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη στο περιοδικό Variety:

https://variety.com/2022/tv/global/movistar-plus-mediapro-studio-nasdrovia-cast-1235190073/?fbclid=IwAR2ABpZevM-9OJ3o4IFd9eTLIgToF28HawbJUyCQLhz6B_-iZla0XD83icM&jwsource=cl

 Movistar Plus, The Mediapro Studio Introduce New Cast for ‘Nasdrovia’ Season 2 (EXCLUSIVE)

https://variety.com/2022/tv/global/movistar-plus-mediapro-studio-nasdrovia-cast-1235190073/

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό