Ο Παράδεισος των Κυριών: Άγρια κόντρα Ντίνου και Μάρκου – Η Βικτώρια ανατρέπει τα πάντα

Ο Παράδεισος των Κυριών: Άγρια κόντρα Ντίνου και Μάρκου – Η Βικτώρια ανατρέπει τα πάντα

«Ο Παράδεισος των κυριών», η υπερπαραγωγή του Alpha στη μυθοπλασία αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού και μας ταξιδεύει στα 60’ς, με το Sportime να σας έχει ενημερώσει ήδη για τα όσα θα δείτε τις πρώτες 2 εβδομάδες.

Η τηλεθέαση λέει πάντα την αλήθεια και τα αποτελέσματα λένε πως η νέα ανατρεπτική σειρά έχει μπει δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση, όμως τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων, θα βρεθεί ο Ντίνος και ο Μάρκος ενώ από κοντά θα είναι και η Βικτώρια.

Ο Ντίνος μαθαίνει για το δείπνο στο σπίτι του Μπουραντά και ζητάει εξηγήσεις από τον Μάρκο. Ο Πάρης λέει στην Αμαλία ότι ζήτησε από τους γονείς του να ακυρωθεί ο αρραβώνας, τα πάντα όμως αλλάζουν για τον ίδιο όταν μαθαίνει ότι πήγε η Πολυξένη στον «Παράδεισο».

Παράλληλα ο Αποστόλης και ο Χριστόφορος δείχνουν αποφασισμένοι να τους παντρέψουν, ενώ η Βικτώρια δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Θανάση.

Ρήνα και Ζαχαρούλα δείχνουν αποφασισμένες να ταράξουν για τα καλά τις ζωές του Πασχάλη και του Μεμά αλλάζοντας και επηρεάζοντας πολλά σε αυτές.

Τέλος, ο Πάρης φέρνει την ολική ανατροπή καθώς ανακοινώνει εντελώς αναπάντεχα στους γονείς του την ανατρεπτική απόφαση που έχει πάρει.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό