Ο Παράδεισος των Κυριών: Ανατροπή με την Μιράντα – Είναι έγκυος και τα ξαναφτιάχνει με τον Ντίνο!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ανατροπή με την Μιράντα – Είναι έγκυος και τα ξαναφτιάχνει με τον Ντίνο!

Η Μιράντα είναι αποφασισμένη να μείνει μακριά από τον Ντίνο στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, όμως τα πράγματα αλλάζουν και τόσο η συγκινητική επιμονή του, όσο και η κατάσταση που πιστεύει ότι βρίσκεται, την κάνει να αναθεωρήσει και να ξαναγυρίσει κοντά του!

Ο Ντίνος δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε η Μιράντα για πάντα. Την ίδια στιγμή η Αμαλία έρχεται κοντά του και του ζητάει να κάνουν μια νέα αρχή. Μάλιστα επιχειρεί να τον φιλήσει, αλλά ο Ντίνος δεν την αφήνει. Της λέει ότι λυπάται αν την απογοητεύει αλλά δεν αισθάνεται καλά αφού το μυαλό και η καρδιά του ανήκει στην Μιράντα και της ζητά να φύγει.

Η κοπέλα φεύγει πικραμένη καθώς συνειδητοποιεί πλέον ότι δεν έχει καμία ελπίδα με τον Ντίνο. Στο μεταξύ ο Ντίνος φεύγει και απελπισμένος φτάνει έξω από το σπίτι της Μιράντα.

Για μια ακόμα φορά ο Ντίνος προσπαθεί να την κάνει ν’ αλλάξει γνώμη. Της ζητάει να μην τον αφήσει γιατί την αγαπά πολύ. Της λέει να μην τον αφήσει γιατί δεν μπορεί λεπτό χωρίς αυτήν.

Η Μιράντα που δεν έχει πάψει να τον αγαπάει, τον αγκαλιάζει και ανάμεσα στα τρυφερά της λόγια του λέει ότι έχει μία υποψία ότι είναι έγκυος!

Ο Ντίνος τρελαίνεται από τη χαρά του και τη φιλά παθιασμένα! Αποφασίζουν και οι δύο αμέσως την επομένη μέρα να επισκεφθούν τον γιατρό της. Τα νέα που μαθαίνουν τους γεμίζουν ευτυχία, καθώς η Μιράντα σιγουρεύεται ότι περιμένει το παιδί του Ντίνου. Το ζευγάρι δεν χάνει καιρό και επιστρέφει αγκαλιασμένο στον «Παράδεισο», όπου ανακοινώνει σε όλους τα ευχάριστα! Η Μιράντα ανακοινώνει την εγκυμοσύνη και ο Ντίνος συμπληρώνει ότι θα κανονίσουν αμέσως το γάμο τους!

Όπως είναι φυσικό, η Αμαλία προσπαθεί να συνέλθει από τη συντριβή της.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό