Ο Παράδεισος των κυριών: ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Ο Χρηστίδης αποφυλακίζεται

Ο Παράδεισος των κυριών: ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Ο Χρηστίδης αποφυλακίζεται

Ο Παράδεισος των κυριών αποτελεί το νέο δυνατό «χαρτί» του Alpha σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση, με τις εξελίξεις που έρχονται να συγκλονίζουν!

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για την σύλληψη και τη φυλάκιση του αστυνόμου Χρηστίδη. Έτσι, το μεγάλο ερώτημα ήταν αν αυτό θα έφερνε και το τέλος στην εγκληματική του δράση ή αν συμπαρασύρει κι άλλους στην καταστροφή.

Φυσικά, όπως στην πραγματική ζωή, έτσι και στις τηλεοπτικές σειρές, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ο Άγης συνεχίζει να πολιορκεί τη Γεωργία, γεγονός που φουντώνει τη ζήλια της Δάφνης. Στο μεταξύ ο Πάρης συνέρχεται και τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη, καθώς η Αμαλία του προτείνει να συμμαχήσουν για ένα κοινό σκοπό.

Ο Ντίνος προσπαθεί να βρει λύσεις για τα οικονομικά του προβλήματα και μαθαίνει ότι έχει μια μικρή θαυμάστρια. Η Ζηνοβία του αναφέρει πως η Μιράντα δεν τον εκτιμά μόνο ως εργοδότη, αλλά είναι κρυφά ερωτευμένη μαζί του.

Στο μεταξύ, μετά τις πληροφορίες του Ντίνου, ο Γιαμαλής συγκεντρώνει τα στοιχεία που χρειάζεται για να προχωρήσει στη σύλληψη του Χρηστίδη. Μόνο που ο αστυνόμος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα.

Ποντάρει πολλά στις διασυνδέσεις του, που δεν θα τον αφήσουν να σαπίσει στη φυλακή γιατί θα συμπαρασύρει πολλά πρόσωπα.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό