Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτό είναι το τέλος της σειράς!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτό είναι το τέλος της σειράς!

Νωρίτερα από όλες τις καθημερινές σειρές θα μας αποχαιρετήσει φέτος ο «Παράδεισος των κυριών». Με πολλές ανατροπές, αλλά και πάρα πολλά ερωτηματικά πρόκειται να ολοκληρωθεί στο επεισόδιο 160, την Παρασκευή στις 16 Ιουνίου!

Ένας από τους πιο βασικούς ρόλους όπως αυτός του αστυνόμου Θανάση Χρηστίδη τελειώνει με τραγικό τρόπο, αλλά και με δικαίωση κατά κάποιο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Μιράντας, ο Δονάτος Παπαδέας, παίρνει εκδίκηση για την κόρη του. Βρίσκει τρόπο και μπαίνει στο κελί του Χρηστίδη κι εκεί τον σκοτώνει, στραγγαλίζοντάς τον με τη ζώνη του.

Στο μεταξύ, η Βικτώρια κάνοντας τα γλυκά μάτια στον δικηγόρο της τον Δούβλη, του ζητάει να βρει τη Λιζέτα και να την απειλήσει ώστε να αποσύρει την κατάθεσή της για να βγει από τη φυλακή. Την ώρα όμως που είναι έτοιμη να αποφυλακιστεί, ένα νέο ένταλμα, αυτή την φορά για φόνο, τη γυρίζει πίσω στο κελί της. Ανατροπή όμως έχουμε και στην περίπτωση του Μάρκου και της Πιπίτσας, καθώς η τελευταία τού λέει ότι δεν αντέχει άλλο και καταθέτει αίτηση διαζυγίου.

Οσο για τη Μιράντα θα δούμε ότι παντρεύεται με τον Ντίνο, ενώ η Αμαλία συνεχίζει να βασανίζεται, κάτι που ο αδελφός της ο Άγης δεν το αντέχει και μιλώντας με τον πατέρα του τον Χριστόφορο, του λέει ότι αν μάθει ποια είναι η μητέρα της, θα το ξεπεράσει πιο γρήγορα.

Παρά τις αντιρρήσεις του Μπουραντά, δεν αντέχει και αποκαλύπτει στην Αμαλία ποια είναι η πραγματική της μητέρα. Και της αμολάει τη βόμβα που ακούει στο όνομα «Μιράντα».

Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Παράλληλα ο Χριστόφορος βρίσκεται ένα βήμα πριν μάθει ότι ο Πάρης είχε βιάσει την Αμαλία. Μάλιστα η Αμαλία θα συνεχίσει να μη δίνει διαζύγιο στον Πάρη, μόνο και μόνο για να μη μείνει ελεύθερος να παντρευτεί τη Γεωργία, η οποία απορρίπτει τη νέα πρόταση που της κάνει και αποφασίζει να μείνει μόνη της.

Οσο για τον Αποστόλη θα συνεχίσει να μένει στη φυλακή και παράλληλα θα ψάχνει απεγνωσμένα να βρει άκρη με την περιουσία της Ολγας, η οποία του έχει πει ψέματα ότι έχει χωρίσει με τον Σωτήρη.

Ο Πασχάλης μετά την παρεξήγηση με τη Δάφνη, απομακρύνεται και μένει με την Τζένη, ενώ η Δάφνη θα έχει ακόμα μια ήττα στη ζωή της, καθώς ο Τόλης φεύγει από την Ελλάδα για σπουδές και μένει μόνη. Τέλος, ο Στέφανος παλεύει μέσα του, αλλά τελικά δεν μπορεί πλέον να συγκρούεται με τον ίδιο του τον εαυτό και αποκαλύπτει ότι έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό