Ο Παράδεισος των κύριων: Χαμός με Μάνο και Ντίνο – Η Αμαλία τα μπαλώνει στον πατέρα της

Ο Παράδεισος των κύριων: Χαμός με Μάνο και Ντίνο – Η Αμαλία τα μπαλώνει στον πατέρα της

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, ο «Παράδεισος των Κυριών», μπήκε δυναμικά στη μάχη για την τηλεθέαση και το μέλλον της αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικό.

«Ο Παράδεισος των κυριών», η υπερπαραγωγή του Alpha στη μυθοπλασία αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού και μας ταξιδεύει στα 60’ς, με το Sportime να σας έχει ενημερώσει ήδη για τα όσα θα δείτε στα πρώτα επεισόδια.

Πρωταγωνιστές των επόμενων επεισοδίων αναμένεται να είναι ο Μάνος και ο Ντίνος ενώ από κοντά θα βρεθεί και η Αμαλία!

Η Αμαλία μαθαίνει ότι απολύθηκε η Πολυξένη και αντιδράει αναπάντεχα, ενώ η Βικτώρια πιέζει τον Μπουραντά να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο (δείτε εδώ γιατί φοβάται για τη ζωή του). Την ίδια ώρα ο Αποστόλης μαθαίνει ότι ο Ντίνος εκτός από τη διαθήκη, είχε κι έναν άλλο λόγο να θέλει νεκρό τον Αριστείδη.

Ωστόσο μια δυσάρεστη είδηση πρόκειται να φέρει μεγάλες ανατροπές.

Η Αμαλία ανησυχεί για τον Ντίνο, μετά από ένα απρόσμενο νέο που της μεταφέρει ο Άγης, ενώ ο Αποστόλης συναντιέται με τον Ζήση για να ενημερωθεί για τις κινήσεις του Ντίνου, αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο γι’ αυτά που φτάνουν στα αυτιά του Μπουραντά, εξαιτίας του.

Την ίδια στιγμή στον Παράδεισο, οι αστυνόμοι Θανάσης Χρηστίδης με τον συνεργάτη του Σωτήρη παίρνουν συμπληρωματικές καταθέσεις απ’ όλους τους υπαλλήλους. Η Μιράντα μόλις τους βλέπει είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα και προσπαθεί και πάλι να κρυφτεί από τον Θανάση. Θα μπορέσει αυτή τη φορά να αποφύγει τη συνάντηση με το παρελθόν της;

Η Μιράντα μετά τις απειλές που δέχθηκε είναι έτοιμη να καταρρεύσει, ενώ ο Θανάσης δείχνει αποφασισμένος να θολώσει τα νερά και παραδόξως σε αυτή του την προσπάθεια βρίσκει συμμάχους που δεν τους περίμενε κανείς. Άραγε θα καταφέρει να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Μιράντας; Πώς θα κινηθεί ο Ντίνος μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν για τη βραδιά του φόνου;

Στο μεταξύ η Όλγα είναι έτοιμη να αποδεχτεί ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη. Καινούρια δεδομένα όμως την τρομάζουν και την οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις.

Η Αμαλία προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον πατέρα της, που την έπιασε να το σκάει από το σπίτι όσο ο Ντίνος την περιμένει με ανυπομονησία απέξω για το ραντεβού τους. Ο Βλησσάρης από την άλλη έχει βολευτεί και νιώθει πολύ άνετα εκεί που φιλοξενείται, όμως μια περίεργη επίσκεψη θα του αλλάξει τη διάθεση.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό