Ο Παράδεισος των κυριών: Η Φωφώ κάνει μήνυση στον σύζυγό της για μοιχεία

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Φωφώ κάνει μήνυση στον σύζυγό της για μοιχεία

Ο Παράδεισος των κυριών συνεχίζει να καθηλώνει και στα επόμενα επεισόδια με τα νέα «Ο Παράδεισος των κυριών spoiler» να κορυφώνουν το ενδιαφέρον.

Η σειρά του Alpha σαρώνει την τηλεθέαση την ώρα προβολής της και έχει λάβει το «πράσινο φως» για τη συνέχισή της και σε δεύτερο κύκλο. Μέχρι τότε όμως οι περιπέτειες του Ντίνου, της Αμαλίας, του Πάρη και των υπόλοιπων πρωταγωνιστών συνεχίζονται.

Ο Παράδεισος των κυριών: Θα κάνει τη μήνυση η Φωφώ;

Ο Αποστόλης συνειδητοποιεί για πρώτη φορά ότι βγαίνει με τη χήρα του ίδιου του γιου. Η Μιράντα έχει απαιτήσεις από τον Ντίνο και μάλιστα του ζητάει κάτι το οποίο θα τον αιφνιδιάσει.

Ο Χριστόφορος προσπαθεί να κάνει τον Άγη να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Στην προσπάθεια του να τον πείσει του αποκαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο επιμένει.

Η Γεωργία θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Πάρη με αυτό που του λέει. Τι είναι αυτό που θα κάνει έξω φρενών τον Πάρη;

Στο μεταξύ η αδίστακτη Βικτώρια ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο και ένας άνθρωπός της θα βρεθεί έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται ο Θανάσης. Τι σκοπό έχει;

H Φωφώ είναι καταρακωμένη από τότε που έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του άντρα της. Η Ζηνοβία πιέζει τη γυναίκα να προχωρήσει σε μήνυση κατά του άντρα της για μοιχεία και η Φωφώ είναι πολύ κοντά στο να ακούσει τη συμβουλή της.

Για όλες τις εξελίξεις από τον «Παράδεισο» αλλά και όλων των αγαπημένων σας σειρών επισκεφτείτε το Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό