Ο παράδεισος των κυριών: Η Γεωργία βάζει τέλος στον Δημητράκη

Ο παράδεισος των κυριών: Η Γεωργία βάζει τέλος στον Δημητράκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Ο Παράδεισος των κυριών, η οποία έχει αποκτήσει πλέον το δικό της κοινό στην τηλεθέαση.

Το νέο project του Alpha αποτελεί ένα από τα πιο… δυνατά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Γεωργία βάζει τέλος στον Δημητράκη

Στη συνέχεια της σειράς, η Γεωργία αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων, με τον άντρα που προοριζεί για εκείνην η Πιπίτσα να μην είναι για εκείνην.

Ο Δημητράκης είναι ένας σκληρός άνθρωπος που θέλει την Γεωργία κλεισμένη στο σπίτι χωρίς πολλά δικαιώματα, κάτι που δεν της αρέσει καθώς νιώθει πως πιέζεται.

Η Ντέπυ από την άλλη βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και έτσι ζητάει από τους Μπουραντάδες τα λεφτά που η ίδια ξόδεψε για τον Άγη όσο ήταν μαζί του.

Στο μεταξύ μια μεγάλη αποκάλυψη ισοπεδώνει τον Ντίνο, μια ομολογία φέρνει τα πάνω κάτω και ένα ψέμα της Αμαλίας αποκαλύπτεται ενώ μια εξαφάνιση αναστατώνει τον Χριστόφορο..

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό